News Flash:

Cu cine a fost cuplat Johnny Depp inainte de a se casatori cu Amber Heard

18 Mai 2022
490 Vizualizari | 0 Comentarii
Johnny

Johnny Depp trece prin una dintre cele mai tumultoase perioade. Intreaga lui cariera a fost pusa sub semnul intrebarii, asta dupa ce Amber Heard l-a acuzat de agresiune. In ultima vreme, Amber este cea mai cunoscuta iubita a lui Johnny, dar, inainte de ea, au mai fost si alte femei celebre.
Procesul lui Johnny Depp dureaza de cateva zile si se estimeaza inca pe atat. Actorul a fost acuzat cu ani in urma de catre Amber Heard, fosta lui sotie, de agresiune. Procesul s-a judecat in Anglia, iar Johhny a fost cel care a pierdut. Nu doar procesul, ci si toate aparitiile pe care urma sa le aiba in productii de succes, precum „Piratii din Caraibe”. Singurul brand care a ramas alaturi de Johnny a fost Dior.
In timp ce Amber nu are martori elocventi si nici probe care sa ateste ca Depp o maltrata 24/24, 7 zile din 7, o fosta partenera de-ale actorului a iesit in fata cu o serie de declaratii care ar putea schimba cursul intregului proces.
„Johnny este atat de auzant, de sarmant, unic, minunat! Era obsedat de mine si foarte romantic. Nu am mai vorbit cu el de mai bine de 30 de ani, nici nu l-am vazut. Intreaga situatie de acum ma infurie. Sunt oameni care sunt implicati si sufera. Este trist. Nu am o opinie clara, doar ca nu imi place deloc ce vad. L-am cunoscut intr-o alta ipostaza”, a spus Jennifer Grey pentru Extra.
Si pentru ca tot suntem la capitolul foste, uite cine a mai trecut prin viata actorului:
Lori Anne Allison 

Sherilyn Fenn

Jennifer Grey

Winona Ryder

Juliette Lewis

Ellen Barkin

Kate Moss

Vanessa Paradis

Amber Heard


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006101 (s)