News Flash:

CSM Bucuresti castiga categoric meciul cu Metz, 34-21, si e ca si calificata in Final Four-ul Ligii Campionilor

7 Aprilie 2018
1045 Vizualizari | 3 Comentarii
handbal

Campioana CSM Bucuresti a obtinut o victorie care o apropie de a treia calificare consecutive in Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminine.

Tigroaicele, asa cum sunt poreclite handbaliste CSM-ului, s-au impus cu un categoric 34-21, dupa un meci pe care l-au dominat de la un capat la altul.

La pauza tabela arata un 19-13 linistitor, iar in debutul partii secunde CSM Bucuresti a marcat de cinci ori fara sa primeasca vreun gol.

Astfel, in minutul 39, se ajungea la un categori 24-13, pentru ca in partea finala a meciului diferenta sa creasca si mai mult la 31-17, cu sapte minute ramase pana la epuizarea timpului efectiv de joc.

Niciun moment campioana Frantei nu a emis vreo pretentie in Polivalenta bucuresteana, unde la partida au asistat peste 4.500 de spectatori.

Cristina Neagu a prins o zi fabuloasa si a tras echipa dupa ea, trecandu-si in cont 10 goluri. O evolutie buna a avut si Isabelle Gullden, jucatoare aflata in ultimele luni de contract cu CSM, suedeza trecandu-si in cont sapte goluri. Amanda Kurtovic a fost a treia pe lista marcatoarelor, cu patru goluri.

Returul de la Metz este programat pe 15 aprilie, iar CSM Bucuresti porneste ca mare favorita sa obtina calificarea in Final Four.

Ar fi al treilea an in care CSM Bucuresti, una dintre cele mai tinere echipe din handbalul feminin european ca istorie, evolueaza in Final Four. La prima prezenta echipa din Romania cucerea trofeul, iar in urma cu an se clasa pe trei cu acelasi Per Johansson pe banca tehnica.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (3)

Bocaalgot  | #52233
Biopels  | #52681
Biopels  | #52911
Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1251 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005764 (s)