News Flash:

Cristoiu arunca bomba: "NU VAD ce drepturi ar INGRADI Gratierea"

30 Ianuarie 2017
970 Vizualizari | 0 Comentarii
cristoiu
Ion Cristoiu a intervenit in scandalul momentului legat de legea gratierii si protestele din intreaga tara. Jurnalistul spune pe blog-ul sau ca "Ordonanta Gratierii nu atinge Sistemul nici cu o papadie. Dimpotriva, ea intareste Sistemul, pentru ca gratierea iarta pe cei condamnati, confirmind condamnarea lor chiar si in cazurile cind a fost vorba de abuzurile Sistemului".

"Nu stiu daca ati observat, dar in toata aceasta perioada n-am intervenit in Ciondaneala nationala iscata de Ordonanta Gratierii. Obligat prin profesia de Istoric al clipei, am urmarit, totusi, desfasurarea Scandalului.
Sincer sa fiu, nu pricep de ce atita inversunare de o parte si de alta. Inversunarea PSD de a initia, de a sustine si de a da Ordonanta. Inversunarea dusmanilor PSD, in frunte cu Klaus Iohannis, de a o bloca. Nu voi pricepe in veci resorturile protestelor de strada asa zis spontane. Se protesteaza si inca violent si in America impotriva deciziilor lui Donald Trump.

Da, dar acolo protestele sunt asumate de diferite organizatii si, mult mai important, vizeaza ingradirea unor drepturi si libertati. Nu vad ce drepturi ar ingradi Gratierea. Evident, in afara de dreptul Sistemului de a-si face de cap.

Si mai e ceva. Si daca gratierea ar viza pe toti detinutii din inchisori, nu vad cum ea ar fi mai importanta ca eveniment pentru Romania decit darea peste cap a Americii si a Lumii de deciziile luate in rafala de Donald Trump.



S-a obiectat de catre adversarii PSD ca gratierea n-a fost punct in programul de Guvernare.

Cu dusmanii PSD sint de acord in aceasta privinta

A intreprins ceva concret pina acum PSD pentru reinstaurarea democratiei autentice?

N-a intreprins nimic.

Nici n-are timp.

E ocupat cu Ordonanta Gratierii!", scrie Ion Cristoiu pe blogul personal.

ion cristoiu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005224 (s)