News Flash:

ALERTA METEO: Ceata si chiciura in judete din Transilvania si Oltenia

30 Ianuarie 2017
1051 Vizualizari | 0 Comentarii
ceata
Meteorologii au emis, luni, noi atentionari nowcasting Cod galben de ceata si chiciura, valabile in urmatoarele doua ore, in cinci judete din Transilvania si Oltenia.
Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), pana la ora 11:00, in judetele Olt, Dolj si Valcea (zona de campie) se va semnala, local, depuneri de polei, asociate cu burnita.
De asemenea, pana la ora 11:30, in judetele Bihor (localitatile: Oradea, Salonta, Avram Iancu, Batar, Cefa, Ciumeghiu, Gepiu, Hidiselu de Sus, Husasau de Tinca, Ineu, Lazareni, Madaras, Nojorid, Osorhei, Paleu, Sanmartin, Sannicolau Roman, Tinca si Tulca), Arad (in: Arad, Chisineu-Cris, Curtici, Nadlac, Pancota, Santana, Apateu, Cermei, Covasint, Dorobanti, Fantanele, Graniceri, Iratosu, Livada, Macea, Misca, Olari, Paulis, Pilu, Sagu, Seleus, Tepreus, Ticula, Simand, Sintea Mare, Siria, Socodor, Sofronea, Vladimirescu, Zarand, Zerind si Zimandu Nou) si Timis (Sannicolau Mare, Beba Veche, Cenad, Dudestii Vechi si Valcani) va predomina ceata, care determina reducerea vizibilitatii local sub 200 de metri si, izolat, sub 50 de metri.
In zonele atentionate se va semnala si depunere de chiciura.
Atentionarile de fenomene meteo imediate (nowcasting) se emit pentru o perioada de maximum sase ore, precizeaza ANM.
Cod galben de polei si burnita in Bucuresti si atentionari de ceata si chiciura pentru 11 judete, in urmatoarele ore 
Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis luni dimineata mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata si chiciura in 11 judete si o atentionare de polei si burnita pentru Bucuresti, valabile in urmatoarele ore.
Potrivit meteorologilor, pana la ora 10:00, se vor semnala depuneri de polei si burnita in Bucuresti, iar pana la ora 9:00, vor fi fenomene similare in mai multe localitati din judetele Teleorman, Gorj, Dolj, Olt si Valcea.
De asemenea, pana la ora 10:00, in judetele Brasov, Harghita, Covasna si Sibiu va fi ceata, fenomen ce determina scaderea vizibilitatii, local, sub 200 de metri si, izolat, sub 50 de metri, dar si depuneri inghetate. Tot pana la ora 10:00, se vor semnala depuneri de polei si burnita in zona de campie a judetului Arges, iar pana la ora 11:00 in mai multe localitati din judetul Maramures va persista ceata, care determina scaderea vizibilitatii, local, sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri. In aceasta zona vor fi conditii pentru depuneri de chiciura.
AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1175 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006396 (s)