News Flash:

Cristina Siscanu, in stare de soc. Ce a patit vedeta cu menajera care o ajuta la curatenie. „Am ramas masca”

23 Mai 2022
573 Vizualizari | 0 Comentarii
Cristina Siscanu

Cristina Siscanu, la fel ca multe alte vedete de la noi, a decis demult sa apeleze la ajutorul unei menajere. Sotia lui Madalin Ionescu a spus de multe ori ca nu este un moft, ci este mai mult o necesitate. Astfel, menajera a ajuns sa-i fie una dintre persoanele de incredere sau, cel putin, asa credea ea.

Cristina Siscanu a ramas muta de uimire de cele mai recente intamplari care o au in centru pe menajera ei. Cristina are un program foarte incarcat si abia daca apuca sa aiba grija de casa si de copii. Atunci cand aceasta este la birou, responsabilitatile ii revin menajerei sale. Desi avea toata increderea in ea, se pare ca femeia a facut-o pe Cristina sa aiba si anumite dubii in privinta ei.

Intr-o zi, Cristina nu isi mai gasea incarcatorul de la telefon si stia sigur unde l-a lasat. Totusi, nefiind 100% convinsa ca l-a uitat in dormitor si stiind ca menajera a mai intrat acolo pentru a face curat, vedeta a decis ca cel mai bine este sa apeleze la ea pentru a o ajuta sa-l gaseasca. In acel moment, fara sa-i dea vreo explicatie sau sa spuna ceva, menajera a rupt-o la fuga, lasand-o uimita pe Cristina. Sotia lui Madalin Ionescu este foarte revoltata pe atitudinea femeii, mai ales ca nu este pentru prima data cand observa ca ii lipsesc anumite lucruri din casa.

''Eu marti am dus-o la gradinita pe Petra, dar imi amintesc momentul cand m-am ridicat din pat, mi-am scos telefonul din incarcator si incarcatorul a ramas acolo, in priza. Eu nu am intrat in dormitor in ziua respectiva. Ea a facut curatenie in casa si a plecat. Am avut treaba la birou si pentru ca am stat mult pe telefon, am avut nevoie de incarcator. Tot ma gandeam cine ar fi putut sa-l ia, ca nu mai era nimeni acasa.(…) Vine ziua de ieri, vineri, cand doamna se prezinta la program. A reusit sa faca putina curatenie si am rugat-o ca atunci cand urca sa-l mai caute, ca poate il gaseste ea. Si in momentul acela, doamna si-a luat lucrurile si a rupt-o la fuga. Eu nu am inteles, am ramas muta. A plecat, am ramas muta! Eu nu am acuzat-o de nimic, eu doar am rugat-o sa ma ajute sa-l caut”, a povestit Cristina Siscanu.

Au mai existat situatii. Cand imi cumparam cosmetice, primeam mostre si le lasam in pungi. Cand ma uitam in pungi, erau goale si o intrebam. Gesturile erau nesemnificative, dar spun multe despre asta. De rusine, nu-i ziceam nimic. Si le-a insusit, aia e, dar nu e normal, frate”, a mai spus Cristina.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1210 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006086 (s)