News Flash:

Cristina Neagu, mesaj după ce a fost aleasă a 7-a oară în echipa ideală a Ligii Campionilor

6 Iunie 2022
636 Vizualizari | 0 Comentarii
Cristina Neagu

Cristina Neagu, mesaj după ce a fost aleasă a 7-a oară în echipa ideală a Ligii Campionilor

Neagu a reacționat public, dar nu a ratat ocazia de a le da și peste nas contestatarilor ei. 

”Este întotdeauna o mândrie să-ți fie recunoscută munca! Este pentru a 7-a oară când sunt aleasă în echipa ideală a Ligii Campionilor!

Mulțumesc tuturor celor care m-au votat și mulțumesc mai ales celor care sunt alături de mine necondiționat!”, este mesajul transmis de Neagu.

Cea mai bună handbalistă a României din toate timpurile, de patru ori desemnată și cea mai buna jucătoare a lumii, a declanșat un scandal după penultima etapă, când CSM s-a impus greu pe terenul celor de la HC Zalău.

Neagu a reclamat faptul că adversarele ”își dau viața pe teren” când joacă împotriva celor de la CSM București, iar când înfruntă liderul Rapid București, ”se dau la o parte”.

Cristina Neagu a răbufnit: ”Oribil, jenant!”

”Cu noi vă dați viața, cu alții vă dați..la o parte. Și n-ar fi asta o problemă, dacă totul ar fi fair-play. La Zalău, câștigătoarea se stabilește dinainte.

Norocul nostru că am reușit să rezistăm, a câta oară , 7 contra 9. Oribil, jenant, iar handbalul nu merge într-o direcție bună. Proud of us girls (n.r. - mândră de fete)”,  scris Cristina Neagu pe contul personal de Instagram.

În penultima etapă de campionat, Rapid a trecut, pe teren propriu, fără drept de apel de SCM Craiova, scor 36-26, în timp ce CSM București a tremurat serios, în deplasare, pe terenul celor de la HC Zalău.

”Tigroaicele” au fost conduse cu trei goluri la pauză, iar în minutul 57 scorul era egal, 24-24. A fost nevoie de Cristina Neagu pentru a marca două goluri consecutive și a consemna victoria, scor final 26-24.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1197 (s) | 42 queries | Mysql time :0.006855 (s)