News Flash:

Cristina Ich, la un pas de tragedie in Londra. Influencera nu vrea sa mai calce in viata ei acolo. „Aveam gura inclestata”

16 Mai 2022
482 Vizualizari | 0 Comentarii
Cristina Ich

Fara doar si poate, Cristina Ich este una dintre cele mai urmarite prezente din online-ul de la noi. Frumoasa satena a reusit sa isi adune o comunitate frumoasa de urmaritori care ii sunt mereu aproape datorita naturaletii cu care aceasta abordeaza anumite subiecte, dar si datorita faptului ca este foarte asumata in tot ceea ce spune.

Cristina Ich nu se fereste sa se afiseze in toate ipostazele, de la o fata obisnuita cu luxul si opulenta, pana la fata simpla. de la tara care nu a uitat de unde a plecat. Chiar daca a fost de foarte multe ori criticata de colegele ei de breasla pentru modul in care apare in fata fanilor, Ich nu a pus niciodata asta la suflet, ba mai mult, le-a demonstrat tuturor ca este pregatita oricand sa le faca fata tuturor prin diplomatie.

Acum, Cristina Ich a decis sa renunte la maniera in care prezinta, de obicei, subiectele si s-a confesat in fata fanilor. Vedeta a povestit despre cat de prost a mers excursia ei in Londra si despre cum ceea ce avea sa fie o perioada prolifica s-a transformat in cel mai mare cosmar pentru ea.

„N-am fost buna de nimic la Londra. Orasul ala m-a incarcat cu o energie negativa. N-am patit niciodata asa ceva. (...) Am vrut sa-mi pastrez energia pentru interviuri, pentru ca efectiv nu aveam chef sa vorbesc. Mi-am revenit abia ultima seara, ca stiam ca trebuie sa vin acasa. (...) Trebuia sa faca story-uri, dar nu puteam sa vorbesc, aveam gura inclestata. Nu eram buna de nimic, nu puteam sa dorm. In cinci zile, am dormit 10 ore. Numaram secundele sa ma intorc acasa”, le-a marturisit Cristina Ich urmaritorilor ei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006434 (s)