News Flash:

Crin Antonescu: "Tariceanu va candida daca-l sustine cineva mai mare"

19 Aprilie 2016
1093 Vizualizari | 0 Comentarii
Crin Antonescu4
Senatorul liberal Crin Antonescu a declarat marti la Senat ca presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, va candida doar daca este sustinut de cineva "mai mare" si daca PSD "ii da voie sa candideze".
"Domnul Tariceanu va candida daca-l sustine cineva mai mare, totdeauna a facut asta. Daca PSD-ul ii va da voie sa candideze sau il va pune sa candideze, atunci va candida, daca nu, nu", a spus Antonescu.
Intrebat cu vede schimbul de replici dintre presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, si presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, Crin Antonescu a spus: "Nu pot sa raspund la intrebarea asta fara a include o nota polemica la adresa domnului Tariceanu. Cred ca domnul Quintus a raspuns cel mai bine."
Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceau, a declarat marti ca nu exclude o candidatura la Primaria Bucuresti si ca analizeaza aceasta chestiune din perspectiva obiectivului strategic al ALDE de a intra in Parlament la alegerile din toamna.
"Nu va ascund ca sunt multi colegi de-ai mei din ALDE care considera ca candidatura mea la Primaria Capitalei ar fi un plus pentru partid si eu analizez foarte serios aceste lucruri, dar mai ales din perspectiva obiectivului strategic pe care il avem si care e intrarea in Parlament. Eu subsumez acestui obiectiv strategic toate celelalte actiuni, si ale mele si ale partidului, si din acest punct de vedere trebuie sa cantaresc foarte bine plusurile si minusurile si ma voi consulta in continuare cu colegii mei, vom analiza si sunt convins ca impreuna vom lua cea mai buna decizie pentru ALDE din perspectiva de care v-am vorbit", a declarat Tariceanu, la Palatul Parlamentului.
Mediafax.ro 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1330 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004965 (s)