News Flash:

Criminalul din Faget, prins de politisti. Barbatul a declarat ca a actionat „din cauza icoanei dintr-o camera”: Mi-a dat o forta inumana

4 Iulie 2019
1027 Vizualizari | 0 Comentarii
criminal prins

Tanarul care a ucis un barbat si a ranit alte cinci, miercuri, in zona orasului Faget, a fost prins de catre politisti joi dimineata intr-o masina, in apropiere de locuinta sa, individul neopunand rezistenta. Tanarul le-a declarat politistilor, imediat dupa ce a fost incatusat, ca a recurs la aceste gesturi „din cauza icoanei dintr-o camera", care i-ar fi dat „o forta inumana”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Autorul crimei din Faget a declarat ca a actionat „din cauza icoanei dintr-o camera”

Ionel Boldea, tanarul de 33 de ani, care a ucis in bataie un barbat si a ranit alte cinci persoane, le-a declarat politistilor, imediat dupa ce a fost incatusat, ca a recurs la aceste gesturi „din cauza icoanei dintr-o camera", care i-ar fi dat „o forta inumana”

 Ionel Boldea a fost prins, joi dimineata, in apropierea casei sale din localitatea timiseana Bichigi, la volanul unei masini, de catre un echipaj al Politiei de Frontiera. Oamenii legii aflati in filtru au observat cum se apropie o masina cu farurile stinse si i-au facut semn soferului sa opreasca.

Imediat dupa ce a fost incatusat, Ionel Boldea a fost intrebat de catre politisti de ce a recurs la gesturile comise miercuri, sustinand ca „din cauza unei icoane dintr-o camera. Icoana de argint m-a facut sa ies din casa la sase dimineata si sa am o forta inumana. Am dat cu piciorul, am spart capul unei femei, am spart capul unui om. Nu ma agresati ca ma gandesc rau. Nu am vrut, dar am fost fortat de situatie sa fac rau".

De asemenea, tanarul le-a spus oamenilor legii ca in momentul in care a fost prins mergea spre casa pentru a face un dus, iar masina la care se afla la volan apartine unui prieten care era la pescuit. Totodata, Ionel Boldea le-a declarat politistilor ca are in buzunar trei mere, un pahar gol si 580 de lei.

Dupa ce a fost prins de politisti, barbatul a fost dus la Spitalul Municipal Timisoara, pentru a i se recolta probe biologice.

Autorul crimei din Faget, prins de politisti/ Barbatul nu a opus rezistenta

Potrivit unor surse judiciare, Ionel Boldea a fost prins de catre politisti joi dimineata, in jurul orei 02.00. Autorul crimei din Faget a fost depistat intr-o masina, in apropiere de locuinta sa din satul Bichigi.

 Oamenii legii nu au fost nevoiti sa foloseasca armamentul din dotare pentru imobilizarea lui, pentru ca barbatul de 33 de ani nu a opus rezistenta.

Tanarul urmeaza sa fie dus la sediul Politiei din orasul Faget pentru a fi audiat.

 Un tanar in varsta de 33 de ani a atacat, miercuri dimineata, un barbat si o femeie, sot si sotie, aflati la jogging intr-un parc din orasul Faget. Pe barbat l-a omorat in bataie, iar femeia a ajuns in stare grava la spital. De asemenea, individul s-a deplasat cu o bicicleta spre localitatea Temeresti, iar pe drum a mai batut trei persoane. Ulterior, a furat o masina, cu care a lovit un barbat. In incercarea de a-l prinde, politistii au tras trei focuri de arma asupra masinii, dar fara succes.

Miercuri, la scurt timp dupa crima comisa in parcul din Faget, au fost facute publice si cateva imagini in care apare Ionel Boldea. Astfel, pe imaginile surprinse pe camerele de supraveghere din fata unui magazin din localitatea Temeresti, se poate observa cum individul incearca sa sparga usa localului, lovind-o cu pumnii si cu picioarele, dar nu reuseste.

Aproximativ 200 de politisti au fost mobilizati cu scopul prinderii criminalului din Faget, fiind instituite filtre in patru judete. De asemenea, individul a fost cautat si cu ajutorul unui elicopter si al unei drone.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005954 (s)