News Flash:

Macel la Faget: o persoana injunghiata mortal si o alta ranita grav - UPDATE

3 Iulie 2019
915 Vizualizari | 0 Comentarii

Incident grav, miercuri dimineata, in localitatea timiseana Faget. Un individ necunoscut a injunghiat mortal o persoana si a ranit o a doua, iar apoi a reusit sa fuga pentru ca mai apoi sa fure un autoturism. Este cautat acum de politie.

Incidentul s-a petrecut miercuri dimineata in jurul orei 8, intr-un parc din localitatea timiseana Faget. Politistii timiseni au fost anuntati ca o persoana ar fi fost ranita in urma unui scandal, iar in momentul in care au ajuns la fata locului au descoperit o persoana decedata si una ranita grav.

Agresorul se pare ca ar fi fugit din Faget cu o bicicleta si ar fi ajuns pana in localitatea timiseana Temeresti. Acolo se pare ca ar mai fi avut loc un incident violent, iar criminalul a furat o masina cu care a reusit sa fuga.

Politistii timiseni au impanzit zona si incearca acum sa dea de urma lui.

UPDATE - Mașina cu care a fugit criminalul a fost descoperită

Mașina furată de agresor a fost descoperită abandonată la intersecția drumului ce leagă localitatea timișeană Temerești de localitatea arădeană Birchiș. Criminalul se numește Ionel Boldea, are 32 de ani și este din localitatea timișeană Bichigi. Ar fi cunoscut în zonă după porecla Arega.

Update 14:00 - Cum s-au petrecut atacurile

Criminalul și-a atacat victimele din Făget aparent fără motiv, spun surse din cadrul anchetei. Cele două persoane atacate inițial în Făget erau soț și soție. Criminalul se pare că se deplasa cu bicicleta lui în momentul în care i-a atacat pe cei doi soți. Aceștia se aflau în zona unor aparate de fitness amplasate în parc și făceau mișcare de dimineață, spun surse din cadrul anchetei. Ambii au fost bătuți cu bestialitate, iar loviturile au fost aplicate în zona capului. Bărbatul și-a pierdut viața pe loc și soția lui este în comă. Nu se cunoaște încă motivul atacului. După crimă individul a urcat pe bicicletă și a fugit spre localitatea Temerești, aflată la doi pași de Făget. A înjunghiat acolo o bătrână, a furat o mașină de la două persoane pe care le-a bătut și a lovit apoi cu autoturismul încă o persoană. A abandonat apoi mașina furată la intersecția drumului ce leagă localitatea timișeană Temerești de localitatea arădeană Birchiș.

În zona Făgetului au fost trimiși aproximativ 200 de polițiști pentru a participa la căutarea criminalului. Printre aceștia se află și luptători de la forțele speciale.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1170 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006124 (s)