News Flash:

Martin Slabbert de la Prime Kapital recunoaste ca ar putea renunta la proiectul Silk District: "Nu toate proiectele anuntate vor fi si construite"

3 Iulie 2019
833 Vizualizari | 0 Comentarii
Victor Semionov si Martin Slabbert Silk District1

Nici nu au finalizat tranzactia pentru terenul pe care ar urma sa construiasca un proiect imobiliar, dar îl anunta deja. Astfel de dezvoltatori ai-au facut aparitia pe fondul cererii tot mai mari pe segmentul rezidential ai majorarii preturilor terenurilor din Bucuresti, Iasi si marele orase din tara. Nu toate aceste planuri vor ajunge sa fie transformate însa în realitate, recunoaste Martin Slabbert, fondator al fondului de investitii NEPI ai actual CEO al companiei de dezvoltare imobiliara si de investitii Prime Kapital.

"Vedem companii care cumpara optiuni pentru terenuri, anunta planuri mari, care chiar aduc buldozere pe teren doar pentru a putea strânge fonduri si pentru a demara proiectul. Dar nu toate proiectele vor fi construite. Noi ne concentram pe calitate pentru ca suntem jucatori pe termen lung", a declarat, potrivit Ziarul Financiar, Martin Slabbert.

Acesta a mai explicat ca unii dezvoltatori profita de cererea ridicata de pe piata rezidentiala pentru a-si maximiza marja de profit.

Astfel, Martin Slabbert recunoaste implicit si faptul ca proiectul Silk District, de pe Calea Chisinaului, din Iasi, ar putea sa nu mai fie construit. Nici nu este de mirare acest lucru, din moment ce proiectul nu poate obtine autorizatia de demolare pe vechile cladiri si nici de constructie pentru noile cladiri, din moment ce terenul este intr-un litigiu! 

Citeste continuarea pe bzi.ro


mediul online maggie kitshoff office prime kapital redactia bzi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1308 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006313 (s)