News Flash:

Copil de 11 ani, GRAV RANIT intr-un accident rutier petrecut intre Deva si Hunedoara

30 Ianuarie 2017
954 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd22
Un copil de 11 ani a fost grav ranit intr-un accident de circulatie care a avut loc vineri dupa amiaza pe soseaua care face legatura intre orasele Deva si Hunedoara, dupa ce mama sa, aflata la volanul unui autoturism, a pierdut controlul masinii, a intrat pe contrasens si s-a tamponat cu un autovehicul care circula regulamentar. 
Potrivit politistilor, autoturismul condus de femeia de 45 de ani s-a izbit frontal de autovehiculul care venea din sens opus si care transporta pe o platforma un alt autoturism. 
O alta masina, care venea din spate, a iesit in afara partii carosabile, in incercarea soferului de a evita impactul cu cele doua autovehicule care s-au tamponat in fata sa. 
"In urma evenimentului rutier a rezultat ranirea usoara a conducatoarei auto si ranirea grava a unui minor in varsta de 11 ani, pasager in autoturismul care a produs evenimentul rutier", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Hunedoara, Bogdan Nitu. 
Un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta (SAJ) Hunedoara a transportat victimele la spitalul din Hunedoara. 
"Echipajul SAJ Hunedoara a transportat la Unitatea de Primire Urgente Hunedoara un copil de 11 ani in stare grava, cu un politraumatism si traumatism cranian grav, iar mama acestuia a suferit un traumatism toracic", a precizat medicul Calin Dumitrescu, de la SAJ Hunedoara. 
In cauza a fost intocmit un dosar de cercetare penala. AGERPRES 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004635 (s)