News Flash:

Reactia lui Liviu Dragnea dupa amanarea bugetului

27 Ianuarie 2017
1134 Vizualizari | 0 Comentarii
dragnea 1
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri că decizia Guvernului de a amâna dezbaterea bugetului după şedinţa CSAT este corectă, afirmând că deşi în alţi ani CSAT a emis avizul după adoptarea legii în Guvern, anul acesta un astfel de demers ar fi atras o procedură administrativă.

„Guvernul Grindeanu a luat decizia corectă pentru că este un Guvern care respectă procedurile. Din păcate, această procedură este folosită într-un mod incorect şi neproductiv de preşedintele Iohannis”, a spus Liviu Dragnea.

El a afirmat că deşi în alţi ani CSAT a emis avizul după ce proiectul de buget a fost adoptat în Guvern, anul acesta un astfel de demers ar fi atras o procedură administrativă.

„Nu am reuşit să înţeleg noţiunea termenului de celeritate de azi până marţi. Vorbim totuşi de bugetul de stat, toată ţara aşteptă acest aviz, dar sunt absolut convins că dacă Guvernul ar fi adoptat proiectul de buget în şedinţa de Guvern cineva ar fi declanşat o procedură administrativă sau, Doamne fereşte, de altă natură”, a subliniat Dragnea.

 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1195 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006382 (s)