News Flash:

Adevaratul motiv care a dus la DIVORT. Iata de ce s-a despartit Speak

29 Ianuarie 2017
1250 Vizualizari | 0 Comentarii
speak si adelina
Speak a sustinut sus si tare ca nu va vorbi niciodata despre motivele care l-au facut sa-i spuna ”Te pup, pa-pa” fostei sotii a lui Liviu Varciu. Artistului i-a scapat insa porumbelul fara sa vrea chiar intr-o discutie cu o fosta concurenta a emisiunii ”Next Top Model”.
Speak s-a imprietenit foarte bine cu Laura Giurcanu, care a devenit cunoscuta dupa participarea la sezonul al doilea al emisiunii ”Next Top Model”. Artistul a chemat-o pe tanara sa filmeze impreuna pentru vlog-ul lui, iar in timpul discutiei a scapat ”porumbelul”.
Tanara se plangea ca mai mereu este confundata cu un barbat in ultimul timp, ocazie cu care Speak si-a varsat naduful referitor la femeile care se tund baieteste. 
”Arati a baiat! Daca te vede cu peruca aia mica... Ca asa cand te vede cu parul mare, arati a baiat... a fata, pardon!”, i-a spus Speak fostei concurente de la ”Next Top Model” 2 Laura Giurcanu.
Se stie ca fosta iubita a lui Speak a fost intens criticata pentru ca a renuntat la parul lung, iar in lumea mondena se faceau glume pe seama faptului ca nu mai poti face diferenta care e barbatul dintre ea si Speak.

speak liviu varciu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1258 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009126 (s)