News Flash:

Concurentele de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, ingropate in bani de catre turci. Cat primesc, saptamanal, pentru defilari si scandaluri

7 Decembrie 2021
526 Vizualizari | 0 Comentarii
Viviana

Fara doar si poate, Bravo, ai stil! este una dintre cele mai urmarite emisiune de stil de la noi si nu numai. Producatorii stiu foarte bine ce inseamna reality show si cum se face rating-ul, asa ca au ales pe spranceana concurentele. Cele noua vedete fac spectacol in fiecare editie, dar nici cearta si situatiile tensionate nu lipsesc din program. Si cum toate astea au un pret, fetele au stiut cum sa isi negocieze banii pe care ii primesc.

Anda Adam reuseste sa obtina cea mai mare suma de bani pentru fiecare saptamana petrecuta la Bravo, ai Stil! Anda incaseaza, saptamanal, nu mai putin de 3.300 de euro pentru prestatiile sale. Anda a fost mult timp urmata de fosta concurenta, Carmen Negoita care primea 3.000 de euro saptamanal. 

Chiar daca nu a stat prea mult in competitie, Nicoleta Nuca a luat si ea pentru cateva saptamani 2.300 de euro, aproximativ cat ar fi incasat pentru doua concerte daca nu ar fi fost blocata de pandemie.

Otniela Sandu si Sensy au stiut si ele cum sa joace cartea in favoarea lor si i-au convins pe turcii de la Kanal D sa scoata din buzunar pentru ele 2.000 de euro saptamanal. Viviana Sposub a plecat de la Pro in favoarea Kanal D si se pare ca a facut alegerea cea buna. Viviana este o concurenta cheie in competitie si a dat lovitura datorita relatiei pe care o are cu fostul sot al Andreei Balan, dar si datorita scandalului pe care il are mereu cu Ruxi. Astea plus frumusetea ei ii aduc saptamana 2.800 de euro.

Nici blogerita devenita scriitoare cunoscuta in showbiz drept Ruxi nu se poate plange ca ar fi prost platita, popularitatea ei ajutand-o sa semneze un contract pentru o suma de circa 2.500 de euro pentru prestatiile saptamanale in fata juriului de la Bravo, ai stil!

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1256 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004905 (s)