News Flash:

Codin Maticiuc, reactie dura la adresa primarului Iasului, Mihai Chirica: ''E un fel de Radu Mazare! Tanar si o arde cool asa cu gasca de aplaudaci"

6 Iunie 2018
1092 Vizualizari | 0 Comentarii
codin

Cunoscutul regizor, Codin Maticiuc, radiografiaza experienta pe care acesta a trait-o la Iasi. Una peste alta, Codin Maticiuc confirma spusele tuturor: Iasul are cele mai frumoase femei, cu precizarea ca majoritatea sunt luate.
Intr-o postare pe o retea de socializare, Maticiuc, ii face si un portret primarului Mihai Chirica. Acesta spune ca primarul Iasului este un fel de imitator de-al lui Radu Mazare, tanar, cool, dar exact ca Radu Mazare. Acesta mai mentioneaza ca primarul sta la masa inconjurat de diversi aplaudaci care, in cautarea ''bunatatii'' sefului, l-au tarat pe celebrul regizor doar ca sa ''“ te cunoasca dom’ primar''.

In continuare vom reda, integral, postarea de pe Facebook a lui Codin Maticiuc:

''Casa de bordel
In weekend m-am organizat cu cativa prieteni buni sa mergem la Iasi, la Afterhills. Cu trei dintre ei m-am intalnit la aeroport si un al patrulea ne astepta deja la Iasi. Stiu ca multi banuiti cine sunt ei dar n-as vrea sa stiti exact care e care asa ca in aceasta poveste ei vor fi: Rio, Berlin, Denver si Helsinki care ne astepta acolo.
Am intrat in forta in aeroport parca eram echipele alea din filme de-i vezi ca merg cu incetinitorul unul langa altul asa pe AcDc- Big Gun sau ceva. Le-am zis de la inceput: “bai, la cat de siguri o ardem, sigur nu futem nimic”. Rio a luat cuvantul: “haideti sa ne organizam cumva sa nu ne certam pe acolo”. I-am zis ca n-avem cum ca sigur n-avem acelasi gen. Le-am mai zis ca mi-a scris o fata de acolo pe care o stiam de mult si ca vine pe la festival si ca poate le prezinta ea niste fete. Ce sa le prezinte ca dadusera acolo si Rio si Denver si vorbisera deja si ei cu ea. Plecam deja cu stangul.

Zeci de oameni nemultumiti de Afterhills! Unii au avut curaj sa spuna ce gandesc si sa nu se lase manipulati! Organizatorii isi bat joc de Iasi! FOTO
Cum era de asteptat, Blueair-ul a avut intarziere si am ajuns tarziu sa ne cazam, asa ca am pasit in vipul tinut de Loft pe la 00.30. Helsinki ne astepta deja acolo, semi-matol. Ne-am pus pe treaba, Grey Goose capac. Nu stiu nici ce muzica puneau aia. Ne-am pus pe treaba si am luat-o la pas prin festival. Bai, sunt fete misto la Iasi dar nu prea. Adica alea misto-misto au iubiti d’aia care nu le scapa din mana si priviri. Merg si la baie cu ele pe modelu’ stomatologului lu’ Ghenea. Scaieti le spune. La Iasi fiecare trandafir are scaietele ei cum la Bucuresti fiecare porcusor are pestele ei.
L-am cunoscut si pe primar care e un fel de Radu Mazare wanna be. Tanar si o arde cool asa cu gasca de aplaudaci pe care-i tine in jurul lui la masa si care m-au tarat efectiv la el cu clasicul “hai sa te cunoasca dom’ primar”. Am crezut ca e Radu Mazare dupa o luna in Vaslui. Apoi mi-am amintit ca Radu e in Madagascar si noi la Iasi.
Denver a prins ceva acceptabil pe care i-a cedat-o lu’ Rio care in betia lui a cerut-o de sotie.
Berlin s-a imbatat mai rau decat oricand. Helsinki s-a imbatat ca de-obicei. Pe mine m-au dus acasa trei doamne simpatice, sotiile organizatorilor si jur ca am schimbat trei masini pana la hotel de am crezut ca mergem sa dam ceva spargere. Aveau si o maimuta in masina ramasa de la ceva copil pe care au fost destul de amabile sa mi-o imprumute ca sa nu zic ca am mers pe camera solo.

Aventurile baietilor din Casa de bordel continua. Asa ca: va urma.''


denver codin maticiuc
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1252 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006115 (s)