News Flash:

Cod portocaliu de inundatii in judetele Teleorman, Arges, Dambovita si Giurgiu, pana miercuri seara

27 Martie 2018
944 Vizualizari | 0 Comentarii
inundatie zapasda

Hidrologii au emis o avertizare de cod portocaliu de inundatii pe rauri din judetele Teleorman, Arges, Dambovita si Giurgiu, pana miercuri seara. De asemenea, pana joi la ora 16.00, este cod galben de inundatii locale in noua judete.
Potrivit hidrologilor, pana joi la ora 16.00, se vor inregistra scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, viituri rapide pe raurile mici cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri de debite, cu posibile depasiri ale cotelor de atentie.

Astfel, a fost emis cod portocaliu pana miercuri la ora 09.00, pe raurile din bazinele hidrografice:  Teleorman – bazin superior si mijlociu (judetele Arges si Teleorman).

Pana miercuri la ora 24.00, codul portocaliu ewste valabil pe raurile din bazinele hidrografice:  Neajlov – bazin superior si mijlociu (judetele Arges, Dambovita si Giurgiu).

De asemenea, a fost emis cod galben, pana joi la ora 16.00, pe raurile din bazinele hidrografice: Desnatui (judetele: Mehedinti si Dolj), Olt – afluentii aferenti sectorului aval Ac. Babeni (judetele Valcea, Olt si Dolj), Calmatui (judetele Olt si Teleorman), Vedea - bazin superior si afluenti bazin mijlociu si inferior (judetele Olt, Arges si Teleorman), Neajlov (judetele Arges, Dambovita, Teleorman si Giurgiu), Sabar (judetele Arges, Dambovita, Ilfov si Giurgiu).

Codul galben vizeaza si raurile din bazinele hidrografice: Mures – bazin superior amonte confluenta Aries (judetele Harghita, Mures si Bistrita Nasaud), Tarnava Mica – bazin superior si afluenti bazin mijlociu si inferior, Tarnava Mare – bazin superior si afluenti bazin mijlociu si inferior (judetele Harghita, Mures si Sibiu), Olt – bazin superior amonte S.H. Sebes Olt (judetele Harghita, Covasna, Brasov si Sibiu), Barlad – bazin superior si afluenti bazin mijlociu si inferior (judetele Iasi, Vaslui, Neamt, Bacau, Vrancea si Galati).


hidrologii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1300 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008945 (s)