News Flash:

Cine va castiga „Survivor” 2022? Care sunt cotele la casele de pariuri

23 Mai 2022
541 Vizualizari | 0 Comentarii
Survivor

Cine castiga Survivor 2022. Potrivit fanatik.ro, pariorii care vor sa dea lovitura cu Survivor au posibilitatea sa incerce sa-si inmulteasca banii pe seama preferatilor pe care ii au in competitia din jungla Dominicana. Dupa ce, in prima de a jocurile individuale, Stefania Stefan a fost eliminata, cotele pentru ceilalti sapte concurenti ramasi in concurs au suferit modificari substantiale.

Cei sapte concurenti de la Survivor Romania 2022 au intrat deja in ultimele zile de competitie. Marea finala a show-ului va fi difuzata pe 31 mai, in direct, la PRO TV. Pana la acel moment insa, in cadrul show-ului va mai avea loc o serie de eliminari. Eliminarile au inceput pe 21 mai 2022, atunci cand Stefania Stefan a parasit emisiunea.


Potrivit caselor de pariuri, in prezent, principalii preferati la castigarea show-ului Survivor Romania 2022 sunt Ionut Popa, Alex Delea si Alexandru Nedelcu, cu unele mici diferente in functie de operatorul de pariuri preferat. Asadar, potrivit Superbet, Ionut Popa si Alex Delea au cota de 4 pentru a castiga competitia din Dominicana, iar Alexandru Nedelcu a primit cota de 6.

La Betano, insa, Alexandru Nedelcu este vazut ca marele favorit, cu cota de 3. Rivalii sai sunt cotati mai slab. Mai exact, Ionut Popa are cota de 4, iar Delea de 6.

Elena Chiriac si Marian Dragulescu sunt ultimii doi Faimosi care au ramas la Survivor Romania 2022. Cotele pentru cei care-si doresc sa parieze pe cei doi sunt unele interesante. Mai exact, daca o persoana pariaza 100 de lei pe Elena Chiriac, la Superbet, in cazul in care ea va castiga, ar putea obtine 500 de lei. La Betano, ar putea castiga 800 de lei., potrivit viva.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1274 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006860 (s)