News Flash:

Cat costa sa ai un zambet ca al Biancai Dragusanu. Pretul fatetelor dentare nu este deloc unul mic

23 Mai 2022
1125 Vizualizari | 0 Comentarii
Bianca Dragusanu

Din ce in ce mai multe vedete viseaza la zambetul perfect de Hollywood. Daca pana acum, totul era un ideal, acum orice este posibil. Medicii stomatologi sunt din ce in ce mai specializati in acest domeniu, iar numele celebre de la noi le sunt cliente fidele.

Dorian Popa este prima vedeta de la noi care s-a afisat cu fatete. Desi multi l-au criticat si i-au spus ca are „faianta in gura”, se pare ca a venit deja momentul in care altii se inspira de la el. Ruby, foarte buna prietena cu Dorian, a trecut si ea pragul medicului stomatolog si a optat pentru fatete pe toti dintii. Un astfel de artificiu stilistic nu este deloc ieftin, mai ales daca manopera este realizata de cei mai buni in domeniu.

Bianca Dragusanu nu a stat nici ea departe de aceasta moda si a fost printre primele care „s-a dotat” cu un zambet de milioane. Fatetele au preturi variate, intre 360-500 de euro. Chiar daca pare putin, acest pret este pe dinte, iar la un simplu calcul, ajungem la concluzia ca pentru a avea fatete pe toti dintii, poti ajunge si la 16.000 de euro.

Pretul este colosal pentru o persoana obisnuita, dar pentru vedete este o nimica toata. Mai ales ca unele dintre ele nici macar nu au platit, ci au primit fatetele gratis, in baza unor campanii de promovare pe Instagram. Rezultatul este unul spectaculos, dar orice medic stomatolog recomanda un zambet sanatos si ingrijit, inainte de a trece la artificii de albire sau la fatete.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1419 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005130 (s)