News Flash:

Cum a aflat, de fapt, Ioana Ginghina ca Alexandru Papadopol o insela „pe fata”

23 Mai 2022
467 Vizualizari | 0 Comentarii
Ioana Ginghina

Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol au format unul dintre cele mai solide cupluri de la noi. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare de la „Numai iubirea”, iar acela a fost momentul in care au simtit ca sunt facuti unul pentru celalalt. Din pacate, mariajul celor doi nu a durat prea mult, iar divortul a fost inevitabil.

Ioana Ginghina a recunoscut ca a fost foarte indragostita de Alexandru Papadopol. Relatia celor doi a evoluat cu pasi repezi si au ajuns imediat la casatorie. Convinsi ca nimeni si nimic nu poate sta in calea iubirii lor, cei doi au facut si un copil impreuna, dar se pare ca nici asta nu i-a ajutat sa evite divortul. Cel care a calcat stramb a fost chiar actorul. Instinctele Ioanei nu au dat gres si, fara sa isi propuna asta, a aflat in cel mai simplu mod cum Alexandru Papadopol o insela fara nici cea mai mica retinere.

„Noi am fost intr-o vacanta, iar Alexandru a fost foarte morocanos. Am zis, mai, eram in vacanta, totusi, ceva e in neregula. Si atunci mi-a zis el ca nu mai este fericit. Am vazut o poza la ea, imbracata cu ceva de la el. Alexandru nu e un om galant, ca sa ne intelegem. Adica nu e omul care cum vede o fata infrigurata ii da haina’’, a marturisit aceasta.

Dupa divort, Ioana se simte foarte bine, mai ales ca deja si-a intalnit alesul inimii. Actria si Cristi Pitulice se pregatesc sa mearga la altar, iar faptul ca fetita ei se intelege de minune cu el este un semn foarte bun pentru ea.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1274 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006151 (s)