News Flash:

Cine iti e cel mai de nadejde prieten, in functie de zodia ta

13 August 2018
900 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop1

Fiecare are personalitatea sa proprie si trasaturile sale unice. Pe unii oameni ii atragem cu personalitatea noastra, in timp ce pe altii ii intimidam sau ii respingem. In cautarea prieteniei, avem tendinta de a prefera sa ne apropiem de oamenii care ne inteleg si ne accepta asa cum suntem, cu care rezonam foarte bine si in care putem avea incredere deplina.

Cautarea prietenilor ideali presupune cernerea graului de neghina, ceea ce este o adevarata provocare. Ca sa simplifici lucrurile, iata cateva sfaturi astrologice despre compatibilitatile dintre nativi in relatiile de prietenie.Afla care nativ iti este cel mai bun prieten in functie de zodia in care esti nascut:

Berbec (21 martie – 19 aprilie)
Berbecul este iubitor de aventura si emana incredere prin personalitatea sa dominanta. Isi indeplineste orice ambitie prin energia enorma pe care o poseda. Berbecul trebuie doar sa aiba grija sa nu devina prea nerabdator si prea impulsiv.
Cel mai bun prieten al Berbecului este nativul Balanta. Aceasta stie sa tempereze nerabdarea Berbecului, iar natura sa echilibrata se completeaza perfect cu personalitatea extremista a celui din urma. In plus, Balanta pune multa pasiune in relatiile de prietenie cu nativii Berbec.

Taur (20 aprilie – 21 mai)
Taurul este foarte ambitios, iubitor si receptiv la sentimentele altora, chiar daca rareori arata acest lucru. In ciuda puterii si a generozitatii sale admirabile, incapatanarea Taurului ii atrage uneori probleme.
Cel mai bun prieten al Taurului este nativul Pesti. Nativul Pesti este un prieten bun si stie sa acorde sprijinul necesar in relatiile de amicitie. Zodia Pesti se descurca de minune cu incapatanarea si chiar irationalitatea ocazionala a Taurului. Ofera compasiune si empatizeaza foarte bine cu nativul Taur.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)
Nativul Gemeni este sociabil, inteligent si intelept. Este vivace, creativi si adaptabil, doar ca uneori devine deprimat daca se instaleaza plictiseala. Cel mai bun prieten al Gemenilor este nativul Varsator. Varsatorul si Gemenii au in comun aceeasi atitudine relaxata asupra lucrurilor, caracterul sociabil si dragostea pentru micile bucurii ale vietii.
Cu un Varsator de partea sa, nativul Gemeni nu are timp sa se plictiseasca.

Rac (22 iunie – 22 iulie)
Nativul Rac pretuieste mult timpul petrecut in singuratate, deseori simtind nevoia sa se retraga in matca lui. Cu toate acestea, nu intampina dificultati in a-si exprima sentimentele si emotiile. Pentru ca pretuiesti relatiile pe care le ai cu familia si prietenii, Racul tinde sa fie uneori prea protector. Empatia, compasiunea si imaginatia sunt punctele sale forte.
Cel mai bun prieten al Racului este nativul Sagetator. Cu nativul Sagetator, Racul poate discuta in voie despre idei profunde. Sagetatorii sunt optimisti, asa ca pot inveseli si incuraja nativul Rac in momentele de slabiciune.

Leu (23 iulie – 22 august)
Nativul Leu este un lider innascut, avand o carisma si o vointa foarte bine definite. Cu toate acestea, Leul este generos, creativ, entuziast si grijuliu. Din cauza dorintei permanente de a fi in centrul atentiei insa, Leul trece adeseori drept impulsiv, dominator si intolerant.
Cel mai bun prieten al Leului este nativul Capricorn. Cea mai importanta calitate a Capricornului este organizarea, in timp ce Leul exceleaza in postura de lider. Impreuna, cei doi nativi devin de neoprit in toate activitatile pe care le intreprind. Firea pretentioasa a Leului este echilibrata perfect de rabdarea si altruismul Capricornului.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)
Perfectionismul Fecioarei este atat un atu cat si un mare dezavantaj. Nativul Fecioara este perceput de ceilalti ca fiind fermecator si modest, iar atentia sa pentru detalii ii confera o agerime iesita din comun. Fecioara este o persoana demna de incredere in ciuda firii sale secretoase si retrase.
Cel mai bun prieten al Fecioarei este nativul Berbec. Berbecul are aceleasi capricii ca si Fecioara, iar spiritul sau de aventura echilibreaza perfect firea calma si rezervata a nativului Fecioara. Pentru Fecioara, Berbecul este un prieten de nadejde care ii va ramane alaturi in orice situatie.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)
Balanta pune mare pret pe echilibru si pe dreptate, avand o fire diplomata dar categorica atunci cand isi apara principiile. Nativul Balanta este pasionat de muzica si de arta in general. Prietenii se bucura mereu de compania Balantei, fiind cuceriti de personalitatea sa sofisticata si destinsa.
Cel mai bun prieten al Balantei este nativul Leu. Dragostea pentru frumos ii leaga strans pe nativii Balanta si Leu. Personalitatea Leului se completeaza perfect cu personalitatea energica si creativa a Balantei.

Scorpion (23 octombrie – 22 noiembrie)
Scorpionul este cel mai indraznet nativ al zodiacului. Are o fire pasionala si un caracter darz, asa ca poate cuceri usor orice obiectiv propus. Scorpionul trebuie doar sa evite sa faca exces de zel ca sa nu alimenteze latura sa compulsiva.
Cel mai bun prieten al Scorpionului este nativul Varsator. Blandetea Varsatorului echilibreaza indrazneala Scorpionului. Pentru Scorpion, Varsatorul este mereu un prieten fidel si onest, a carui personalitate optimista aduce consolare si veselie chiar si in cele mai grele situatii.

Citeste si Horoscop special pe urmatorii 10 ani – Viata unei zodii se schimba radical, alta isi gaseste sufletul-pereche

Sagetator (23 noiembrie – 21 decembrie)
Sagetatorul debordeaza de optimism, are o fire directa si taxeaza aspru orice frivolitate. Pune mare pret pe libertate, pe care si-o exprima mai ales prin iubirea sa pentru calatorii. Sagetatorul are inclinatii filosofice, iar provocarile intelectuale stimuleaza si hranesc aceasta latura bine definita.
Cel mai bun prieten al Sagetatorului este nativul Capricorn. Capricornul este un nativ cu mult simt practic, asa ca se muleaza perfect pe profilul de personalitate al Sagetatorului. Capricornul ramane mereu alaturi de Sagetator in momentele dificile, ajutandu-l sa se descarce si imbarbatandu-l.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)
Capricornul poseda bune abilitati organizatorice si un simt practic bine definit, o combinatie care il propulseaza spre succes in mai tot ceea ce intreprinde. mDesi planificarea atenta este un atu important, uneori aceasta trasatura alimenteaza pesimismul Capricornului. Capricornul este inzestrat cu multa rabdare si mult umor.
Cel mai bun prieten al Capricornului este nativul Sagetator. Personalitatea directa a Sagetatorului completeaza perfect personalitatea organizata a Capricornului.
Sagetatorul este mereu alaturi de Capricorn atunci cand acesta are nevoie de sustinere si incurajare.

Citeste si 6 semne care prevestesc ca urmeaza sa fii parasita – Daca face asta, e timpul sa pleci din viata lui

Varsator (21 ianuarie – 18 februarie)
Fiind inventiv si nonconformist, Varsatorul nu este greu de multumit in relatiile de prietenie. Este un mare amator de arta si are o fire sociabila, onesta si loiala. Ii place sa ajute si sa se implice in activitati, dar tinde sa devina si lenes atunci cand nu este impins de la spate.
Cel mai bun prieten al Varsatorului este nativul Taur. In ciuda incapatanarii sale, Taurul este un prieten inimos, rabdator si intelegator pentru nativul Varsator. Taurul il incurajeaza mereu pe Varsator sa-si urmeze visurile si sa nu renunte la pasiunile sale.
Taurul stie cand nativul Varsator este suparat si gaseste mereu o metoda de a-l consola si inveseli.

Pesti (19 februarie – 20 martie)
Nativul Pesti este o fire devotata, altruista si darnica. Devotamentul de care da dovada in relatii il face sa fie foarte admirat si pretuit de catre familie si apropiati. Isi stapaneste bine emotiile si se bazeaza mult pe intuitie in luarea de decizii.
Cel mai bun prieten al Pestilor este nativul Scorpion.  Scorpionul sesizeaza imediat momentele de plafonare ale nativului Pesti si face eforturi sa il motiveze sa se autodepaseasca.


berbec taur gemeni rac leu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007158 (s)