News Flash:

Cine este Ion Smecheru, ciobanul de pe TikTok care a murit ieri. Acesta doar ce s-a mutat in casa noua

2 Decembrie 2021
461 Vizualizari | 0 Comentarii
Ion Smecheru

Intreaga lume a online-ului a fost socata de vestea primita ieri. Ion Smecheru, protejatul lui Iancu Sterp s-a stins din viata si, desi nu avea deloc o varsta inaintata, probleme cu alcoolul si-au spus cuvantul.

Toata lumea regreta moartea lui Ion Smecherul, cunoscutul cioban de pe Youtube care a ajuns viral datorita felului sau de a fi. Ani de zile barbatul de 34 de ani a adus hohote de ras pe fetele tuturor celor care il urmareau, insa de acum va ramane doar o amintire.

Ieri a fost anuntat decesul sau, iar moartea a picat ca un trasnet pentru ca nimeni nu-l stia cu probleme de sanatate. Din pacate a plecat la ceruri, dupa ce a consumat alcool in cantitati uriase, ceea ce a dus mai departe la coma alcoolica. Organismul lui Ion Smecherul a cedat, astfel ca a fost constatat decesul.

Anul trecut mai multi prieteni au decis sa-l ajute si au inceput constructia unei case, unde chiar in urma cu doar cateva saptamani el se mutase.

Era cunoscut drept Ion Smecherul, caci asa se autointitula si asa a devenit cunoscut, dar numele sau real era Ion Mocanu. Barbatul avea o viata modesta si isi dorea doar sa fie fericit, dar deseori isi gasea fericirea in bauturile alcoolice. Ion Smecherul abia cand isi vazuse visul cu ochii, dar din pacate nu a apucat sa se mai bucure de casa in care voia sa-si creasca viitori copii si unde sa locuiasca cu partenera sa, informeaza SpyNews.

"Anul trecut pe vremea asta eram bucurosi cu totii deoarece ii ridicasem casa lui Ion iar el era cel mai fericit deoarece pentru prima data avea propria lui locuinta . Cu durere in suflet va anunt caci omul care era mereu plin de viata, haios si ne facea sa zambim, Ion smecherul, a incetat din viata!

Vestea proasta am primit-o chiar acum si voiam sa o impartasesc si cu voi deoarece stiu cat de mult il iubeati. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! O sa ne lipseasca Ion al nostru", a scris Iancu Sterp intr-o postare pe Facebook.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1265 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007009 (s)