News Flash:

Cine e Oana Bulai, cel mai nou consilier al premierului Dancila

27 Martie 2018
1106 Vizualizari | 0 Comentarii
ona

Oana Bulai, administrator public al judetului Neamt, a fost numita in functia de consilier de stat in aparatul de lucru al prim-ministrului Viorica Dancila.

Premierul Viorica Dancila are, incepand de luni, 26 martie 2018, un nou consilier in aparatul propriu de lucru in persoana Oanei Bulai, administrator public al judetului Neamt. Noul consilier de stat se va ocupa de problemele din domeniile educatiei si sanatatii, asa cum arata decizia primului-ministru publicata in Monitorul Oficial.    Oana Bulai ajunge la Palatul Victoria la exact un an de la preluarea functiei de administrator public (county manager) al judetului Neamt, dupa un concurs la care a candidat singura si a obtinut media 8,94.    „Buna cunoastere a programului politic al presedintelui CJ imi va permite sa contribui fundamental la aplicarea lui, respectiv acela de a scoate judetul Neamt din anonimat si de a-l impune ca un veritabil brand la nivel national”, spunea Oana Bulai la preluarea functiei de administrator public.     Oana Bulai este absolventa a Facultatii de Administratie Publica, are un master in Stiinte Politice si Leadership in Administratie. In plan politic, si-a inceput cariera in filiala PSD Roman, apoi a facut parte din organizatia PDL iar in mandatul 2008-2012 a fost consilier municipal. 
Ascensiunea sa in plan politic se leaga de preluarea functiei de presedinte al PSD Neamt a lui Ionel Arsene, fost deputat si actual sef al CJ Neamt, cu probleme penale (inculpat de DNA intr-un dosar de trafic de influenta). 
Inainte de alegerile locale din 2016, a revenit in PSD, partid pe listele caruia a obtinut functia de consilier judetean. Ulterior a demisionat pentru a deveni consilier personal al presedintelui CJ Ionel Arsene, iar din martie 2017 a preluat functia de administrator public al judetului Neamt.   

 „Eu sunt Oana...”

Inainte de a redeveni activa in zona politica si administrativa, Oana Bulai s-a concentrat pe dezvoltarea personala.   „Pentru a-mi raspunde la intrebarile personale si pentru a-mi descoperi misiunea pe acest pamant, m-am lasat la randul meu, invatata de catre altii. Am studiat, trait si experimentat Theta Healing, Respiratia inimii, Shamanism, Respiratie holotropica, Reiki, Meditatia prin rugaciune si cam tot ce inseamna cursuri de profil din Romania. Am avut trairi extraordinare care m-au purtat pe calea inspiratiei si a transformarii”, isi facea o prezentare Oana Bulai in cartea „TU - Ghid cu secrete despre tine”, pe care si-a lansat-o in anul 2015.

In CV-ul noului consilier de stat apare informatia ca la virsta de 18 ani a infiintat de la zero, fara nici un buget, prima Scoala de Manechine, Fotomodele si Actrite de publicitate din regiunea Neamt, proiect pe care l-a extins in sase orase din Moldova.   De asemenea, in 2005 a infiintat Revista OK, „prima revista de Lifestyle nemtean realizata la standard profesionist”. In 2014 a devenit Presedinte fondator a Clubului Rotary Roman. 
Adevarul.ro


oana bulai oanei bulai
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1110 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005229 (s)