News Flash:

CFR Calatori recomanda pasagerilor sa evite schimbarea trenurilor in Budapesta

2 Septembrie 2015
1102 Vizualizari | 0 Comentarii
tren 1
CFR Calatori recomanda pasagerilor romani care vor sa ajunga la Viena sau catre alte destinatii din Europa sa evite schimbarea trenurilor in Budapesta, data fiind situatia refugiatilor din capitala Ungariei, si sa achizitioneze bilete pentru trenul "Dacia", se arata intr-un comunicat al companiei.
CFR Calatori recomanda pasagerilor din Romania care doresc sa ajunga la Viena sau catre alte destinatii din Europa calatoria cu IR 346/347 "Dacia", fara schimbarea trenului in Budapesta.
Potrivit sursei citate, pretul pentru o calatorie Bucuresti Nord - Viena, cu oferta Smart Tickets, incepe de la 39 Euro la vagon clasa a 2-a si de la 49 de euro la vagon cuseta.
Biletele la acest tren includ si rezervarea locurilor pana la Viena si pot fi cumparate de la casele de bilete CFR Calatori din statiile si agentiile deschise traficului international.
Pentru informatii actualizate despre circulatia trenurilor, pasagerii pot sa consulte pagina de internet a companiei sau sa apeleze numerele de telefon 021/9521 (trafic intern), 021.314.5528 (trafic internatioal Gara de Nord Bucuresti).
Gara de Est din Budapesta a fost temporar inchisa, marti, dupa ce aproximativ 3.650 de imigranti au sosit in Viena in cursul zilei de luni, dupa ce s-au imbarcat in trenuri cu plecare din Budapesta, un numar record de imigranti sositi pe teritoriul austriac intr-o singura zi, potrivit AFP. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005691 (s)