News Flash:

SOCANT! Peste 70 de imigranti morti, intr-un camion descoperit pe o autostrada din Austria

28 August 2015
1287 Vizualizari | 0 Comentarii
imigraNTI MORTI
Peste 70 de cadavre ale unor imigranti au fost scoase din camionul descoperit abandonat joi pe banda de urgenta a unei autostrazi din estul Austriei, in apropiere de Ungaria si Slovacia, a anuntat vineri purtatorul de cuvant al Ministerului de Interne austriac, relateaza AFP, Reuters si DPA.
Autoritatile au anuntat initial ca in camion s-ar afla intre 20 si 50 de cadavre. Stabilirea exacta a numarului acestora a fost ingreunata de starea avansata de descompunere a cadavrelor. 
Pentru moment nu au fost oferite informatii in legatura cu identitatile, varstele si tarile de origine ale persoanelor descoperite in camion. O conferinta de presa a politiei din landul austriac Burgenland — unde a fost descoperit vehiculul — este prevazuta la ora locala 11:00 (09:00 GMT). 
Camionul a fost abandonat joi la 50 de kilometri sud-est de Viena. Multe intrebari raman fara raspuns dupa descoperirea macabra in legatura cu modul in care acestia au murit, cine i-a abandonat in apropiere de Parndorf si de unde au venit imigrantii, noteaza DPA. 
Camionul frigorific de 7,5 tone a fost descoperit de angajati ai Asfinag, operatorul autostrazilor din Austria. Vehiculul a fost dus la un institut veterinar cu facilitati de refrigerare, iar experti legisti au lucrat toata noaptea pentru a scoate si numara cadavrele. 
Vehiculul era inmatriculat in Ungaria si avea logoul unde intreprinderi slovace de crestere a pasarilor. Soferul camionului a disparut. 
Politiile austriaca si ungara au deschis o ancheta comuna in legatura cu aceasta tragedie. 
AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006312 (s)