News Flash:

GAFA INCREDIBILA! Seful politiei moldovene, RETINUT pe motiv ca seamana cu un infractor

2 Septembrie 2015
1020 Vizualizari | 0 Comentarii
politie1
Seful interimar al Inspectoratului General de Politie (IGP) din Republica Moldova, Gheorghe Cavcaliuc, a fost retinut timp de trei ore, marti, pe aeroportul Domodedovo din Moscova, dupa ce a fost confundat cu un infractor dat in urmarire internationala.

Gheorghe Cavcaliuc, care calatorea spre Minsk, impreuna cu ministrul moldovean de Interne, Oleg Balan, a fost retinut de politia rusa pe aeroportul Domodedovo, din Moscova, relateaza site-ul Unimedia.info.
Cavcaliuc a fost retinut initial pe motiv ca ar exista anumite probleme cu pasaportul sau. Ulterior, granicerii rusi si-ar fi motivat decizia prin faptul ca acesta ar semana cu o persoana data in urmarire internationala.
Dupa trei ore a fost eliberat, iar agentii Serviciului rus de Securitate (FSB) au prezentat scuze pentru confuzie, a declarat Cavcaliuc pentru Publika TV.
La randul sau, ministrul moldovean al Afacerilor Interne, Oleg Balan, a declarat pentru Unimedia ca este vorba despre o neintelegere.
"Actualmente suntem impreuna cu delegatia la Aeroport. Mergem la Minsk. Este vorba despre o neintelegere, ne vom clarifica. Nimeni nu este retinut. Vom veni cu o declaratie oficiala daca va fi necesar", a precizat Balan.
Oficialii au luat apoi avionul catre capitala Belarusului, unde urmau sa participe la reuniunea ordinara a Consiliului Ministrilor Afacerilor Interne ai statelor membre CSI.

gheorghe cavcaliuc oleg balan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1199 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007392 (s)