News Flash:

Ceaiul de catina este excelent pentru intarirea sistemului imunitar

19 Aprilie 2018
815 Vizualizari | 0 Comentarii
Ceaiul de catina

Ceaiul de catina este excelent pentru intarirea sistemului imunitar. O cana de ceai bauta zilnic la inceputul sezonului rece te va apara de raceli si gripe. Poti folosi ceaiul de catina si pentru detoxifiere, pentru energizare si imbunatatirea starii de spirit.

Antioxidantii din catina intarzie imbatranirea pielii si te ajuta sa ai un ten luminos, un par mai puternic si unghii sanatoase. Daca suferi de acnee, psoriazis, dermatita, eruptii cutanate sau eczeme, aplica o compresa cu ceai de catina, de cateva ori pe zi, pe zona afectata. Simptomele se vor ameliora in doar cateva zile.

Este benefic in anumite afectiuni cardiovasculare, fiindca fluidizeaza sangele, faciliteaza circulatia acestuia, reduce nivelul de colesterol si pastreaza arterele curate si sanatoase. Pentru cardiaci este recomandat consumul a  una-doua cani pe zi, alaturi de o dieta specifica cardiacilor,  echilbrata, hranitoare, dar saraca in sare, grasimi, dulciuri si fainoase. 

Specialistii il recomanda si in cazuri de afectiuni gastrice , pentru reducerea disconfortului,  mai ales in cazul balonarii si durerilor difuze generate de aceasta sau hepatice, datorita rolului antiinflamator si de sustinere a regenerarii.

Tot datorita efectului antiinflamator, ceaiul de catina se administreaza pentru durerile articulare, in reumatism sau artroza, dar poate calma si spasmele abdominale sau durerile de cap.


catina detoxifiere antioxidantii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006649 (s)