News Flash:

Cea mai tanara primarita din Romania are 32 de ani, este din Arad si ii pune la colt pe lenesi! „Puneti mana si munciti, nu mai asteptati sa va pice in gura!”

30 Octombrie 2017
3380 Vizualizari | 0 Comentarii
irina onescu

Primariata comunei Petris, din ARAD, Irina Onescu, (PISI) are o abrodare neobisnuita pentru politicienii romani fata de alegatori. In loc sa le ofere pomeni celor care au ales-o, ea ii cearta si ii trimite la munca.

Intr-o postare pe Facebook, Onescu ii cearta pe consateni pentru ca sunt lenesi si nu fac curatenie.

Puneti mana si munciti, nu mai așteptați sa va pice in gura! Ajutati-l si pe vecinul care poate nu se descurca singur, ori nu are uneltele necesare. Nu ar trebui sa pretindeti bani sau recompense pentru o inițiativa care tine de bun simt. Nu va cad mainile daca va sacrificati 2-3 ore dintr-o zi, intr-o luna, pentru o acțiune de voluntariat. Vom da si amenzi de acum inainte. Daca altfel nu se poate”, a scris tânăra primărița pe pagina sa de Facebook.

Totul a pornit de la inițiativa edilului de strângere a gunoaielor din comuna. Se pare ca localnicii nu s-au prea înghesuit la munca voluntara, acest fapt făcând-o pe acesta sa le reproșeze public lipsa de voința si bun simt, notează aktual24.ro.

Probabil ati sesizat ca ieri si astazi am incercat, pe cat se poate, sa curatam buruienile, rugii si iarba, crescute excesiv pe marginea drumului (intersectie DN7-Petris-Corbesti-Rosia Noua). De ce nu s-a facut acest lucru pana acum? Iata o intrebare cu doua raspunsuri, in egala masura valabile.

Probabil v-ati astepta sa arunc din start vina in ograda administratiei anterioare. Dar nu voi face asta. Vina administratiei cade pe locul 2. Pentru ca inainte de toate cred ca este vina noastra, a celor care locuim aici si care nu ne obosim sa tundem cei cativa metri patrati de iarba din fata casei, ori sa igienizam, sa toaletam si sa intretinem catusi de putin aceasta comuna.

Nu aveti nicio scuza, multi dintre voi, pentru faptul ca va lasati ingropati in balarii si mizerie, chiar la voi acasa. Ori ca asteptati sa vina altcineva sa va faca curatenie in ograda.

Gunoaiele din poze au iesit la suprafata dupa ce s-au inlaturat primele straturi de vegetatie. Le-am lasat acolo momentan, sa le „admirati” si sa va „bucurati” de ele. Imi imaginez ca este tare greu sa strangeti in urma voastra…”, a mai scris primarita pe Facebook.

primariata pietris mesaj facebookDar sunt momente cand primărița este si mandra de locuitorii comunei.

Astazi, la interviurile de angajare s-au prezentat 22 de persoane de pe raza Comunei Petris. Dintre acestea au fost selectate 18 persoane, care intrunesc conditiile cerute de compania SEWS Deva si care au trecut in etapa de pregatire a contractelor de munca.

FELICITARI! Sunt foarte fericita pentru voi si foarte mandra ca va cunosc. Va doresc mult succes la noul job! Sunteti un exemplu minunat, un exemplu de urmat! ‪#‎haicaputem”, se arata intr-o alta postare a Irinei Onescu.

Irina Onescu a candidat ca independent. Ea are 31 de ani.primarita din ARAD irina onescu


sursa: infoalert.ro

onescu irina onescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006436 (s)