News Flash:

ALERTA METEO: Se anunta vreme severa in zilele urmatoare

30 Octombrie 2017
1195 Vizualizari | 0 Comentarii
ninsoare tihuta
Vremea va fi mai rece decat in mod obisnuit la aceastã datã in vestul, centrul si nordul tãrii, unde vor fi innorãri si pe arii relativ extinse ploi, mai intense pe timpul zilei. In restul teritoriului valorile termice vor fi apropiate de cele normale, cerul va fi temporar noros si local va ploua vor predomina ninsorile. Vantul va prezenta intensificãri in toate regiunile, cu viteze mai mari in cele intracarpatice, iar la munte va sufla tare.


Astazi, vremea va fi rece. Cerul va fi temporar noros si indeosebi ziua vor fi precipitatii slabe, mixte in Maramures si Transilvania, ploi pe arii restranse in restul zonelor si ninsori la munte. Vantul va continua sã prezintã intensificãri in toate regiunile si va sufla tare la munte.

Marti, cerul va avea innorãri in nordul si centrul tãrii si va ploua slab in Maramures si pe arii mai restranse in Transilvania, nordul Crisanei si al Moldovei. In restul teritoriului cerul va fi variabil, dar mai ales dimineata in sud si sud-est se va forma ceatã sau nebulozitate joasã stratiformã. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificãri in zona montanã.

Miercuri, incepand din a doua parte a zilei, in vestul, nordul si centrul tãrii, cerul va fi noros si va ploua, in general slab cantitativ. Vantul va prezenta intensificãri temporare, indeosebi la munte si in regiunile nordice, nord-vestice si centrale.

Temperaturi in principalele orase:

Bucuresti 10 cer variabil

Craiova 12 cer variabil

Timisoara 12 cer variabil

Sibiu 8 conditii de ninsori

Suceava 10 cer variabil

Galati 14 cer variabil

Constanta 10 cer variabil

Cluj-Napoca 11 conditii de ninsoro

Bacau 12 cer variabil

Baia Mare 8 conditii de ninsori

Iasi 9 conditii de ninsori

Oradea 10 conditii de ninsori

Resita 10 cer variabil

Pitesti 9 cer variabil

Brasov 8 ninsori

rece innor ri ploi ninsorile
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1202 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007734 (s)