News Flash:

Dumitru Iliescu, fost sef SPP: Ponta mi-a cerut sa-l ajut sa devina vicepresedinte al Camerei. L-a tradat pe Geoana

28 Octombrie 2017
1025 Vizualizari | 0 Comentarii
ponta fara obraz
Fostul şef al SPP Dumitru Iliescu susţine că Victor Ponta şi Gabriel Oprea i-au cerut sprijinul pentru ca Ponta să devină vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, Iliescu afirmând că apoi Ponta l-a trădat pe Mircea Geoană, candidat al PSD la alegeri, furnizându-le informaţii lui Maior şi lui Oprea.

Dumitru Iliescu afirmă, într-o postare pe Facebook intitulată ”Aţi intrat pe un teren minat, domnule Ponta”, că fostul premier nu este în măsură să vorbească despre trădare. Fostul şef al SPP susţine că Victor Ponta, însoţit de Gabriel Oprea, l-a vizitat pentru a-i cere sprijinul pentru obţinerea funcţiei de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor.

”Înainte cu un an de momentul alegerii ca preşedinte al PSD, domnul Ponta mi-a făcut o vizită inopinată la reşedinţa mea de la Mogoşoaia. A venit împreună cu domnul Oprea, fără să mă anunţe în prealabil. Deşi m-am trezit efectiv cu ei la poartă, nu i-am lăsat acolo, ci i-am primit. Recunosc, mai greşesc şi eu..!!! Dar atunci, mi-am dat seama că au o problemă importantă, dacă au venit fără să anunţe. Şi aşa a fost. Domnul Ponta dorea să ocupe funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, funcţie care în acel moment era deţinută de domnul Valer Dorneanu. Şi el şi Oprea, care-l susţinea puternic, au motivat că doresc să devină vizibil şi să capete experienţă, în încercarea de a accede într-o funcţie importantă în conducerea partidului. La acel moment, m-a convins şi chiar i-am spus să se pregătească în mod serios şi, că dacă o face cum trebuie, el va fi următorul preşedinte al partidului. Am vorbit cu cei ce decideau acest lucru, le-am recomandat să îl ajute şi aşa s-a şi întâmplat”, a relatat Dumitru Iliescu.

El susţine că Victor Ponta a trădat partidul în campania pentru alegerile prezidenţiale din 2009, profitând de prezenţa în echipa de campania de campanie a lui Mircea Geoană, postură din care avea acces la informaţii care interesau ”tabăra adversă”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004168 (s)