News Flash:

Cea mai periculoasa pozitie de facut dragoste

24 Ianuarie 2016
3321 Vizualizari | 0 Comentarii
femeia deasupra
Femeia deasupra este pozitia care cauzeaza jumatate dintre fracturile de penis. Cel putin aceasta este concluzia unor oameni de stiinta brazilieni. Autorii studiului au examinat 44 de cazuri de fracturi de penis din trei spitale. Varsta medie a pacientilor a fost de 34 de ani, iar unii dintre barbati au asteptat pana la sase ore inainte de a cauta ajutor medical.

“Ipoteza noastra este ca atunci cand femeia este deasupra, de obicei, controleaza miscarea cu intreaga ei greutate corporala si nu poate sa intrerupa momentul cand organul genital barbatesc sufera o ”penetrare gresita”. Atunci cand barbatul controleaza miscarea, el are sanse mai mari de a intrerupe penetrarea, ca raspuns la durerea initiala, pana la fracturarea organului”, sustin cercetatorii, potrivit doctorulzilei.ro.

Studiul mentioneaza ca 44 de oameni si-au dat acordul sa depuna marturie, 42 dintre ei avand “starea confirmata dupa o evaluare clinica, radiologica si chirurgicala”. Dintre acestia, 28 au fost raniti in relatii heterosexuale, patru in timpul actului sexual homosexual, sase, ca urmare a “manipularii gresite a organului genital masculin”, si patru in circumstante care sunt “neclare”.

Fractura de organ genital masculin este un prejudiciu cauzat de ruptura tunicii albucinea (membrana), care acopera corpii cavernosi ai organului. Aceasta este cauzata cel mai des de un traumatism asupra organului in erectie. Un sunet asemanator cu un trosnet (specific ruperii), durerea si umflarea imediata, aparitia unui hematom de diverse marimi sunt frecvent asociate cu acest eveniment neplacut. Fractura organului este considerata, in general, urgenta medicala si se impune deseori, interventia chirurgicala. In cazurile in care nu se intervine imediat pentru tratarea problemei, cresc sansele agravarii simptomelor, se poate instala inclusiv disfunctia erectila, organul poate ramane in mod iremediabil cu forma curbata, pot exista leziuni la nivelul uretrei si dureri in timpul actului sexual. Cele mai multe cauze ale rupturii peniene sunt manevrele gresite din timpul actului sexual. Atunci cand femeia se afla deasupra barbatului, in urma impactului cu pelvisul feminin sau cu perineul, organul se poate indoi lateral, producandu-se fractura.

 


femeia deasupra pozitia barbati
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1116 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005695 (s)