News Flash:

SOC! Valentina Pelinel arunca bomba. Nu e Borcea tatal copilului?

23 Ianuarie 2016
2543 Vizualizari | 0 Comentarii
pelinel sexy
Valentina Pelinel radiaza. De cand a aflat ca este insarcinata, blondina e fericita, zambeste, rade, isi face planuri. Abia asteapta sa devina mamica de baiat. Nu intelege insa de ce toata lumea este atat de interesata de viata ei, de ce face si mai ales cu cine a facut copilul
"Sunt mai bine decat am fost vreodata. Culmea, nu?! Nu mai sunt singura, sunt cu bebelusul meu si atunci cand il simt, asta imi da putere. Si este o putere aparte. Multa fericire. Fiecare lovitura pe care o da inseamna sunt aici, sunt important, esti binecuvantata
Nu conteaza cum a inceput, e cel mai frumos an din viata mea. Prezenta lui este cea mai importanta, ce conteaza mai mult pe lumea asta? Iti iubesti mama, sora, dar bebelusul e cel mai important", a declarat Valentina Pelinel intr-un interviu pentru videoblogulmireselor.ro.
"Cand am vazut doua linii, am zis WOW! Imi doream acum un copil. Dumnezeu mi l-a dat cand l-am vrut mai mult. Nu am voie sa ma plang, sa spun ca imi este greu, chiar nu am voie! Mi-am dorit ceva minunat, Dumnezeu si-a aratat prezenta. 
E bulversant, e minunat, dar stai sa vedem ce se intampla cu 'bulinuta' care se vedea la prima ecografie. Nu puteam sa anunt ca sunt gravida. Dar nu aveam niciun simptom. Dar eu chiar nu simt nimic? Eu sunt gravida sau nu?", a mai spus fostul manechin, scrie wowbiz.ro.
"Mi l-am asumat, dar nu am vrut sa fie asa de public. S-a creat o mare nebunie! Nu am batut la usa nimanui, nu as face asta niciodata. Nu inteleg de ce s-a creat o isterie nationala pe acest subiect. Toata lumea are impresia ca stie adevarul, toata lumea are pareri. Suta la suta nu stie nimeni cine este tatal copilului! Nu am nicio datorie fata de nimeni, nici macar de mama mea. Chiar am datoria sa anunt cine este tatal copilului meu? Eu nu condamn un copil sa creasca fara tata, nu am zis ca tatal nu va fi prezent in viata lui. El va sti adevarul exact asa cum este el. 
Nu inteleg de ce e nebunia asta? Nu poate o femeie singura sa isi creasca copilul?", a precizat Pelinel.

valentina pelinel blondina binecuvantata
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1248 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005907 (s)