News Flash:

Cea mai pacatoasa studenta! A mers la biblioteca si in loc sa citeasca... s-a dezbracat. Iata in ce ipostaze incendiare a fost filmata - GALERIE FOTO

21 Martie 2016
15417 Vizualizari | 0 Comentarii
Kendra Sunderland0
Ea a fost aleasa CEA MAI PACATOASA STUDENTA! S-a dezbracat complet in biblioteca facultatii si s-a filmat!
Kendra Sunderland a inregistrat un filmulet de 31 de minute in libraria din campusul facultatii de stat din Oregon, pe care l-a postat apoi pe un site pentru adulti, potrivit Daily Mail.
Videoclipul a devenit extrem de popular in campus si a reusit sa stranga 260.000 de vizualizari in doar cateva zile, pana cand a fost scos de pe site.
Intre timp, Kendra a fost arestata pentru obscenitate in spatiul public, insa a fost eliberata dupa audiere. Multi dintre studenti s-au declarat uimiti de cum a reusit tanara sa se filmeze goala, tinand cont ca biblioteca este extrem de aglomerata.
De altfel, conducerea universitatii a comentat acest incident, spunand ca nu poate asigura paza in fiecare colt al bibliotecii, din moment ce aceasta este foarte mare.
Acum, inainte de Craciun, Kendra este una dintre cele mai vanate femei de pe Instagram si din spatiul virtual in general. Fotografiile cu ea goala, pe care studenta le posteaza pe contul de socializare, i-au dus milioane de aprecieri! sursa: Fanatik.ro

Galerie Foto

Kendra_Sunderland1
kendra sunderland kendra
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004648 (s)