News Flash:

Afla ce iti rezerva astrele astazi, 21 martie

21 Martie 2016
1216 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop0
Pentru unii nativi ai zodiacului, aceasta zi vine cu ocazii bune pentru a lua decizii importante, amanate de multa vreme. Puteti alege sa faceti ordine in viata personala sau sa avansati in cariera. Poti sa apara si noutati, fie referitoare la proiecte in familie, fie noutati legate de persoane din anturaj. Iata ce va rezerva astazi astrele, in functie de zodie.


Berbec - Aveti discutii tensionate cu colegii de munca si ati inceput sa fiti tot mai obositi la serviciu. Simtiti nevoia unei schimbari, insa, in ciuda problemelor, este recomandat sa va controlati nervii si cuvintele. Nu este cazul sa faceti schimbari importante, insa puteti face primii pasi intr-o noua directie. Relaxati-va si incercati sa nu dati amploare conflictelor.


Taur - Apar discutii pe plan sentimental, unele putand fi chiar aprinse. Ascultati de sfaturile prietenilor, care pot vedea lucrurile cu mai multa claritate. Dati dovada de obiectivitate in viata sentimentala. Astazi puteti lua decizii importante, deci nu amanati. In plan personal, renuntati la toate relatiile toxice, lansand loc in viata personala pentru persoanele potrivite.


Gemeni - Astazi aveti ocazia sa va redecorati locuinta sau sa faceti achizitii importante. Problema apare din cauza membrilor familiei, fiecare dorind altceva, astfel ca nu prea se poate ajunge la un consens. Nimeni nu are rabdare, nimeni nu este dispus sa se aseze sa negocieze sau sa-i asculte pe cei din jur. In loc sa va enervati, incercati sa priviti lucrurile cu mult calm.


Rac - Aflati lucruri importante despre persoanele din anturajul dumneavoastra. Riscati sa ajungeti la conflicte astazi, asa ca mai bine amanati discutia unor subiecte importante. Chiar daca riscati sa dati nas in nas cu persoane care au chef de cearta, cei mai multi cunoscuti va vor cauta pentru a va cere un sfat sau pur si simplu pentru a discuta cu dumneavoastra. Daca vrei sa ai o zi buna nu acorda atentie persoanelor agresive.


Leu - Ai mari sanse sa primesti mai multi bani la serviciu sau in urma unor activitati profesionale suplimentare. Chiar daca iti rotunjesti veniturile, ai grija sa nu te lauzi prea mult, pentru ca unii abia asteapta sa profite de tine. Ai grija la cheltuielile de zi cu zi, dovedint discernamant si cumpatare.


Fecioara - Poti petrece aceasta zi facand doar ce doresti. Chiar daca te simti putin agitat, ai sansa sa te linistesti facand ce-ti place. Fa planuri de viitor, pentru ca astazi sunt sanse ca proiectele tale sa devina realitate.


Balanta - Nu stai prea bine cu sanatatea, asa ca invata sa te menajezi. Nu depune efort inutil si cere sfaturi persoanelor apropiate pentru a gasi mai usor solutii pentru problemele care te framanta de ceva timp. Invata sa fii discret si gaseste metode de relaxare. Poti incepe cu plimbari sau iesiri in aer liber cu prietenii.


Scorpion - Prietenii vin mereu cu noi informatii, care te ajuta sa ajungi mai aproape de obiectivele tale. Fii atent la ce se discuta in jurul tau, pentru ca din conversatii aparent banale poti scoate acele aspecte care sa te ajute sa avansezi in profesie. Nu refuza sa cunosti lume noua, pentru ca relatiile te vor ajuta in viitor. Evita totusi sa vorbesti prea mult despre proiectele tale si dezvaluie totul abia dupa ce ai realizat ce ti-ai dorit.


Capricorn - Puteti avea probleme de sanatate, daca depuneti eforturt prelungit. Ascundeti cu grija ca va simtiti atrasi de persoanele tinere din anturaj. Daca sunteti atent la ce se intampla in jurul dumneavoastra aveti mari sanse sa gasiti solutii pentru problemele profesionale.


Varsator - Astazi aveti foarte multa inspiratie si va lasati ghidat de intuitie. Faceti totusi greseala de a privi prea mult in trecut si de a va reprosa ca nu ati actionat la timp pentru a exploada ideile care v-ari fi adus mai multi bani. Realizati, insa, ca abia acum aceste idei se dovedesc a fi bune.


Pesti - Acordati atentie intalnirilor cu strainii. Nu aveti de unde sti care persoana va poate aduce succesul dorit. Apar mici deceptii sentimentale si dezamagiri in familie, peste care veti reusi sa treceti cu brio daca nu le acordati prea multa atentie.

ocazii bune decizii importante viata personala cariera zodie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1353 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006968 (s)