News Flash:

Ce vezi prima data in imagine: marul, chipul sau persoana care citeste? Raspunsul pe care il dai iti spune totul despre personalitatea ta

1 Iunie 2018
1713 Vizualizari | 0 Comentarii
test

Ce vezi prima data in imagine: marul, chipul sau persoana care citeste? Raspunsul pe care il dai iti spune totul despre personalitatea ta

Testele de personalitate sunt intotdeauna interesante deoarece iti ofera sansa sa descoperi lucruri noi despre tine.

O astfel de provocare este si cea continuta in imaginea de mai jos. Tot ce trebuie sa faci este sa privesti fotografia si sa stabilesti care este primul lucru pe care il observi.
Tu ce ai vazut mai intai:  marul, chipul sau o persoana care citeste?

A- Mar
Esti o persoana creativa. Iti ghidezi viata in functie de intuitie si curiozitate, motiv pentru care traiesti fiecare clipa la intensitate maxima. Lumea este pentru tine un mister pe care incerci in permanenta sa il descoperi. Provocarile sunt sursa ta de adrenalina si adori sa experimentezi lucruri noi.Ai incredere in fortele proprii si reusesti sa le transmiti celor din jurul tau iubire si caldura.

B- chip
Esti o persoana optimista. Te numeri printre norocosii care se pot adapta cu usurinta in situatii limita. Consideri ca orice problema are o rezolvare, mai ales daca o abordezi cu zambetul pe buze.Datorita optimismului care te caracterizeaza, vezi intotdeauna partea plina a paharului, dar nu ar fi rau daca ai incerca sa analizezi cu atentie orice situatie inainte de a lua o decizie.

C – O persaoana care citeste
Esti o persoana realista. Acorzi o atentie deosebita detaliilor si iti place ca planurile tale sa decurga conform planului. Ai incredere in propriile forte si stii sa iti pui in valoare punctele forte.Prietenii apeleaza la tine atunci cand se afla in impas deoarece stiu ca sfaturile tale ii vor ajuta sa depaseasca cu bine situatiile de criza.Cele mai importante lucruri pentru tine sunt coerenta si planificarea.
 


marul chipul citeste a- mar b- chip
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1242 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004760 (s)