News Flash:

Autorul atacului din Florida, care a ucis 17 persoane, isi inregistrase planul pe telefon cu putin timp inainte de incident. Atentie, VIDEO cu puternic impact emotional

31 Mai 2018
899 Vizualizari | 0 Comentarii
cruz

Nikolas Cruz, autorul atacului armat din luna februarie de la un liceu din Florida, in urma caruia 17 persoane si-au pierdut viata, si-a inregistrat planul cu ajutorul camerei de la telefonul mobil, afirmand ca scopul sau este sa ucida cel putin 20 de oameni, relateaza site-ul postului CNN.
"Voi lua un Uber la pranz, inainte de ora 14:40. De acolo voi merge in campusul scolii, voi urca scarile, imi voi luat arma AR si voi impusca oameni in curtea principala, voi astepta, iar oamenii vor muri", afirma acesta intr-una din cele trei inregistrari video descoperite de autoritati.

Autoritatile nu au specificat cand au fost facute inregistrarile.

La 14 februarie, Cruz, un fost elev al liceului din Parkland, Florida, a ucis 17 persoane cu o pusca AR-15.


In inregistrari, atacatorul afirma ca vrea sa omoare cel putin 20 de oameni, folosindu-si arma semiautomatica, devenind astfel cunoscut. Acesta se descrie ca fiind o persoana singura.

Nikolas Cruz a fost acuzat de crima cu premeditare de un tribunal din comitatul Broward County. Procurorii au declarat ca acesta ar putea fi condamnat la moarte, in pofida ofertei facute de avocatul acestuia. La 19 ani, acesta ar putea devenit cea mai tanara persoana condamnata la moarte din istoria statului Florida.
Sursa video: YouTube Daily Mail

Galerie Video


nikolas cruz florida planul cruz
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1301 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006189 (s)