News Flash:

Ce se va intampla, de acum incolo, cu rolul lui Johnny Depp din „Piratii din Caraibe”. Anuntul facut de producatorul filmului

18 Mai 2022
429 Vizualizari | 0 Comentarii
Johnny Depp

Nu mai este niciun secret faptul ca Johnny Depp a facut mai mult de jumatate din actiunea filmului „Piratii din Caraibe”. Acum, franciza se pregateste de o noua parte, iar filmarile sunt macinate de o singura intrebare: va mai fi sau nu prezent Johnny Depp?

De mai bine de o luna, atentia intregii lumi este canalizata catre procesul dintre Johnny Depp si Amber Heard. Fosta sotie continua sa il acuze de violenta asupra ei si, mai nou, asupra surorii sale, desi nu are nicio dovada concreta in acest sens. Procesul este unul anevoios, mai ales ca echipa de avocati a actorului trebuie sa demonteze orice afirmatie pe care a facut Amber.

Procesul din Virginia are mult mai multe consecinte decat pare. In afara de sutele de ore petrecute in sala de judecata, Johnny a pierdut multe campanii si roluri emblematice, iar unul dintre el este cel din „Piratii din Caraibe”. Pana acum, au existat doar speculatii cu privire la viitorul cinematografic al actorului, dar acum, producatorul filmului a facut primele declaratii oficiale.

Jerry Bruckheimer le-a reamintit fanilor intr-un interviu pentru The Sunday Times ca viitorul filmului nu il are deloc in plan pe Johnny Depp. Johnny a jucat rolul lui Jack Sparrow in toate cele cinci parti ale filmului, ba chiar a primit si o nominalizare la Oscar pentru „Curse of the Black Pearl.” Bruckheimer a mai spus ca, momentan, lucreaza la doua scenarii cu „Piratii”, dar niciunul dintre ele nu-l includ pe Johnny.

„Da, am vorbit cu Margot Robbie. Lucram la doua scenarii, unul cu ea si unul fara ea. Johnny Depp nu este luat in calcul in momentul de fata, dar viitorul inca nu este decis.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1281 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005896 (s)