News Flash:

Ce relatie exista intre Anamaria Prodan si Sebastian Chitosca de la „Survivor”. Jucatorul a spus totul. „Era o mocirla acolo”

20 Ianuarie 2022
631 Vizualizari | 0 Comentarii
Chitosca si Prodan

Sebastian Chitosca a fost unul dintre cei mai sustinuti concurenti de la „Survivor”. Acesta le-a demonstrat fanilor ca isi merita din plin locul in competitie si ca luptat pana in ultima clipa cu toate armele din dotare. Avand in vedere ca in ultima perioada Anamaria Prodan este pe buzele tuturor, Sebastian Chitosca a decis sa iasa si el la rampa si sa faca cateva declaratia dintre el si fosta sotie a lui Reghecampf.

Sebastian Chitosca s-a lasat de fotbal la 28 de ani, insa primul gand de a-si agata ghetele in cui a fost la 23 de ani. La acea vreme, sportivul era legitimat la Ceahlaul Piatra Neamt, club aflat in insolventa, care nu-si mai platise jucatorii de luni bune. Atunci a cunoscut-o pe Anamaria Prodan, care l-a facut sa mearga mai departe cu fotbalul, promitandu-i un contract cu cea mai bogata echipa din Romania, FCSB.


„Transferul la Steaua ar fi exceptional, trebuie sa plec de aici pentru ca nu mai sunt conditii. Nu ma refer doar la bani, nu ma refer la faptul ca nu mi-am mai luat salariul de opt luni, ci la faptul ca aici nu mai merge nimic normal, asa cum ar trebui sa mearga”, spunea la acea vreme Sebastian Chitosca.


„Ma antrenam nebuneste la FCSB, crezand ca prind si eu un meci. Am jucat cu Foresta in Cupa, dupa o perioada petrecuta la echipa a doua. MM Stoica venea la noi si ma dadea exemplu. La doua zile dupa meciul asta, m-am accidentat. A fost o mocirla infernala acolo, un teren greu. Dupa, am mers pe un sintetic cu echipa a doua si m-am accidentat. S-a rupt totul de acolo', a povestit Sebasitain Chitosca.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1225 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004391 (s)