News Flash:

Ce face Narcisa Birjaru dupa ce a castigat marele premiu de la Chefi la cutite. Concurenta si sotul ei au implinit 10 ani de relatie

2 Decembrie 2021
525 Vizualizari | 0 Comentarii
Narcisa Birjaru

Narcisa Birjaru este castigatoarea celui mai recent sezon din Chefi la cutite. Concurenta lui Scarlatescu i-a dat pe toti pe spate cu preparatele ei, iar in finala, gustul din farfuria Narcisei i-a adus acesteia marele premiu si titlul de cel mai bun bucatar al sezonului. Telespectatorii s-au revoltat dupa marea finala si i-au acuzat pe cei din Antena 1 ca show-ul a fost masluit si ca nu avea cum sa castige tocmai Narcisa, avand in vedere ca aceasta nu s-a remarcat deloc in timpul concursului.

Narcisa Birjaru a disparut din atentia publicului dupa ce a castiga Chefi la cutite si s-a reintors la viata de dinainte. In timp ce alti participanti s-au remarcat si au reusit si bifeze proiecte tv, Narcisa nu s-a indreptat spre acest domeniu, ci a decis sa gateasca in continuare din pasiune

„Provin din familie roma. La noi, traditia este sa te mariti de mica. Bineinteles, daca vrei, nu te obliga nimeni. Sunt alte etnii unde parintii te promit cuiva. La mine nu este asa, pur si simplu eu si cu iubitul meu ne-am intalnit undeva, ne-am placut, am facut scoala generala si in primul an de liceu ne-am casatorit. Si de atunci suntem de nedespartit, suntem impreuna de noua ani.”, spunea Narcisa Birjaru, in urma cu ceva timp.

Putini stiu ca Narcisa Birjaru s-a casatorit la varsta de 14 ani cu alesul inimii sale. De atunci, Alex Turcitu este cel care o sustine neconditionat in tot ceea ce face, fiind si cel mai mare sprijin al sau, asa cum chiar ea a marturisit.


„M-am casatorit la 14 ani cu sotul meu. Pentru mine, casatoria a fost un moment foarte frumos, caci a fost alegerea mea. Am intampinat destule greutati, dar iubirea dintre noi a fost mai mare decat orice greutate. Drept dovada, inca suntem impreuna… aproape 10 ani mai tarziu. Amandoi stim ca iubirea invinge intotdeauna. Mici discutii exista in orice cuplu, in orice relatie, indiferent daca e vorba despre iubire sau prietenie”, spunea Narcisa Birjaru acum cateva luni.

Nu mai am ce sfat sa-i ofer Narcisei. Tot ce a fost de spus si de invatat, s-a spus si s-a invatat inca din timpul emisiunii. Narcisa a dovedit de multe ori ca stie ce are de facut, asa ca am deplina incredere in alegerile ei.”, a spus, in exclusivitate, Catalin Scarlatescu pentru playtech.ro.


playtech ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1111 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005795 (s)