News Flash:

Ce detaliu nu stiu fanii despre casnicia Irinei Fodor cu Razvan. Celor doi nu le este rusine sa recunoasca

24 Mai 2022
538 Vizualizari | 0 Comentarii
Irina Fodor

Irina Fodor si Razvan formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul de la noi. Unul dintre marile lor avantaje a fost faptul ca au activat mereu in acelasi domeniu si ca s-au inteles reciproc. Televiziunea nu este deloc usoara, dar cei doi au reusit sa depaseasca cu brio orice obstacol. 

Irina Fodor si Razvan sunt un exemplu pentru multe cupluri de la noi. Cei doi au rezistat trecerii timpului si au reusit sa mentina mereu flacara iubirii aprinse. Desi a trecut mult timp de la nunta lor, Irina isi aminteste mereu cu drag marele eveniment. Asa cum era de asteptat, nunta a fost unul dintre cele mai frumoase episoade din viata ei. Cei doi nu au profitat de faptul ca sunt persoane publice si sunt expuse mereu, ci, din contra. Cuplul a organizat o nunta simpla si a petrecut pana dimineata alaturi de prietenii lor cu care mai tin si acum legatura. 

Irina a fost in centrul atentiei si toata seara invitatii au admirat-o. Ceaa ce nu a stiut niciunul dintre invitatii la nunta a fost faptul ca Irina era insarcinata in trei luni atunci cand a imbracat rochia de mireasa. Razvan si Irina au pastrat totul doar pentru ei si au decis ca acela sa fie micul lor secret din ziua nuntii.

„A fost foarte simpla nunta noastra, n-a fost o nunta mare, am ales doar cei mai apropiati oameni si cei cu care stim ca mergem in continuare in vacante, care ne sunt prieteni de suflet, care se bucurau sincer ca sunt acolo langa noi”, a spus Irina Fodor.

”Am avut muzica frumoasa, am avut locatie frumoasa, a fost pe malul lacului, am dansat pana dimineata, s-a terminat pe la 7 fara un sfert, ne-am intins mai mult decat credeam ca o ne intindem. La nunta eram insarcinata in trei luni, noi stiam, nu stia toata lumea, dar noi stiam, iar pentru noi a fost asa, stiam secretul nostru”, a spus prezentatoarea de la Asia Express.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1279 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005241 (s)