News Flash:

De ce nu vrea Fuego sa se casatoreasca. Fosta lui iubita a spus tot adevarul

24 Mai 2022
491 Vizualizari | 0 Comentarii
Fuego

Chiar daca au trecut deja 12 ani de la despartire, Ana Maria Ciausu, in varsta de 45 de ani, a vorbit despre relatia pe care a avut-o cu artistul. Fosta iubita a lui Fuego a dezvaluit ca se intelege foarte bine cu artistul, ca sunt buni prieteni, chiar daca n-au mai functionat bine ca un cuplu.

Fuego a trait o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Ana Maria Ciausu. Cei doi aveau o relatie foarte cunoscuta in showbiz-ul romanesc, ar au ales sa mearga pe drumuri separata, iar la vremea aceea se vorbea ca relatia dintre ei s-a oprut pentru ca nu au avut impreuna un copil.

„Cand doi oameni decid, de comun acord, sa mearga pe drumuri separate si nu au nimic sa isi reproseze, ba din contra, sa isi multumeasca unul altuia pentru lucrurile frumoase traite impreuna, inseamna ca se respecta unul pe altul.

Mai mult cei din jurul nostru isi doreau asta decat ne-am dorit noi. Scopul relatiei noastre nu a fost casatoria. Pasul asta trebuie sa vina firesc si nu dintr-o presiune publica sau pentru a intra in randul lumii', a marturisit Ana Maria Ciausu, pentru protv.ro.

„Impartaseam dragostea pentru muzica, pentru poezie si dorinta de a darui, de a face lucrurile mai frumoase in jurul nostru. Altfel, suntem firi complet diferite. El este un om calm, cald, visator, preocupat exclusiv de creatia lui, eu sunt o persoana foarte hotarata, energica, realista. Cred ca ceea ce ne separa a facut sa functionam impreuna', mai spunea fosta iubita a lui Fuego.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1315 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006994 (s)