News Flash:

Xonia, teapa de zile mari din partea iubitului. Ce a patit artista dupa ce si-a vandut tot ce a avea in Romania

24 Mai 2022
723 Vizualizari | 0 Comentarii
Xonia

Fosta concurenta de la Survivor era decisa sa se mute definitiv in America, alaturi de iubitul ei. Cantareata a preferat sa valorifice tot ce avea pe numele ei in bani. Lucru care s-a si intamplat de altfel, insa planul initial a suferit schimbari radicale, intrucat indragostitii au decis sa mearga pe drumuri separate.

Xonia pare impacata cu situatia, ruptura survenind in urma cu cateva luni. Vedeta nu regreta schimbarea pe care a facut-o de buna voie si care o obliga sa locuiasca, de ceva vreme, in chirie sau sa se deplaseze cu taxiul. Nu mai am masina, pentru ca imi facusem planul sa plec din Romania, asa ca am vandut tot ce am avut aici. Am vandut si casa. Momentan asteptam sa vedem ce se intampla. Momentan sunt aici. Urma sa ma mut in America si e posibil acum sa plec in Australia, inapoi la familie. Ne-am despartit de ceva timp si am ramas buni prieteni', a declarat, pentru VIVA, Xonia.

Chiar daca in prezent locuieste cu chirie si depinde de taxiuri pentru diverse deplasari, artista este asumata cu deciziile luate. Nu regret ca am vandut, pentru ca pot sa cumpar oricand din nou. Adica nu mai tin la anumite lucruri cum tineam odata. Ma bucur tare mult ca sunt asa, pentru ca nu ma mai atasez de un lucru. Oricand pot sa schimb o masina, sa iau un apartament, o casa', ne-a spus Xonia.  


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1110 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005606 (s)