News Flash:

Ce decizie au luat judecatorii in procesul privind casa lui Klaus Iohannis

18 Ianuarie 2017
1254 Vizualizari | 0 Comentarii
iohannis cu sotia
Un complet de trei judecatori de la Curtea de Apel Pitesti a ramas in pronuntare, miercuri, asupra unor cereri de amanare sau suspendare a procesului privind casa din Sibiu pierduta de familia presedintelui Klaus Iohannis. 


Cererile au fost formulate de avocatul familiei Iohannis, pana la stabilirea persoanelor care au calitatea de mostenitor al soacrei presedintelui, Georgeta Lazurca, la randul ei parte in proces inainte de decesul survenit in anul 2016. 


Instanta a anuntat ca ramane in pronuntare asupra cererilor de amanare sau suspendare a cauzei, stabilind un termen de control pentru 15 februarie, care ar deveni un termen efectiv in cazul in care nu se admite suspendarea. 


Avocatul Virgiliul Viorel Vulcan, reprezentantul celor cu care se judeca familia prezidentiala, a apreciat ca cererile depuse de partea adversa reprezinta o incercare de tergiversare a judecarii contestatiei in anulare, prin apelarea la tertipuri procedurale. 


"Daca moare o parte a unui proces, ea trebuie inlocuita de mostenitori. Prima soacra a tarii a murit, ea trebuie inlocuita de mostenitori (...) care ar fi singurul mostenitor doamna Iohannis. Folosindu-se de tertipuri procedurale, avocatii domnului presedinte incearca sa suspende cauza, sa o tergiverseze la maxim, pentru ca sansele sunt, din punctul meu de vedere, zero. (...) Asa spune procedura, daca decedeaza una dintre parti, cauza se poate suspenda pana sunt indicati si introdusi in cauza cei care urmeaza, mostenitorii", a declarat avocatul. 


El a adaugat ca Ministerul Finantalor ar trebui sa aplice hotararea irevocabila pronuntata de Tribunalul Brasov in cauza privind casa din Sibiu. 

iohannis georgeta lazurca amanare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006234 (s)