News Flash:

Cazanciuc: Cred ca mi-am indeplinit mandatul. Daca lucrurile sunt vazute altfel, sunt gata sa plec

10 Iunie 2015
1156 Vizualizari | 0 Comentarii
Robert Cazanciuc
Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, miercuri, intrebat despre inlocuirea sa din functie, ca nu i s-a facut niciun repros in chestiuni concrete si ca el crede ca si-a indeplinit mandatul, dar daca lucruriole sunt ”vazute obiectiv altfel”, este ”gata sa plece”.
El a mai spus ca, oficial, nu i s-a cerut demisia din functie.
”Oficial, nu mi s-a cerut o asemenea demisie din partea premierului. Daca mandatul meu ca ministru al Justitiei a corespuns mandatului initial, preluat acum doi ani de zile, si anume de a avea un raport de tara mult mai bun decat pana acum, de a contribui la cresterea increderii in actul de justitie, daca ministrul Cazanciuc a facut ceea ce legea ii permite sa faca, aceasta evaluare poate fi facuta de premier, poate fi facuta de Guvern si daca nu corespunde mandatului initial, evident ca sunt gata sa plec. Nimeni nu este de neinlocuit. Nu am avut asemenea discutie cu premierul pana in prezent”, a declarat Cazanciuc, la iesirea de la sedinta CSM, intrebat daca i s-a cerut demisia din functia de ministru al Justitiei.
Robert Cazanciuc a mai spus ca nu i-a fost facut niciun repros pe chestiuni concrete si ca el crede ca si-a indeplinit mandatul.
”Nu mi-a facut nimeni un repros in chestiuni concrete. Eu cred ca mi-am indeplit mandatul si asta este o evaluare evident obiectiva, dar daca lucrurile sunt vazute obiectiv altfel, sunt gata sa plec”, a adaugat ministrul Justitiei.
Acesta a subliniat ca nu a avut o discutie cu premierul referitoare la evaluarea activitatii sale de ministru, dar ca va avea o astfel de discutie ”probabil astazi sau maine”.

cazanciuc robert cazanciuc
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1246 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006176 (s)