News Flash:

Plenul Camerei pentru urmarirea penala a lui Ponta are loc marti dimineata

8 Iunie 2015
1170 Vizualizari | 0 Comentarii
ponta la guvern
Sedinta de plen a Camerei Deputatilor privind solicitarea de incepere a urmaririi penale a lui Victor Ponta va avea loc marti la ora 10.00, iar Comisia juridica il va audia pe acesta luni la ora 16.00, a aprobat Biroul Permanent al Camerei Deputatilor.
Victor Ponta a declarat, luni, dimineata, dupa ce a participat la sedinsa comisiei in care s-a stabilit calendarul intocmirii raportului, ca a solicitat comisiei sa fie audiat la ora 16.00, iar votul in plen sa fie marti de la ora 10.00.
Ponta a anuntat ca nu va veni insotit de avocati si ca isi va spune punctul de vedere in comisie.
El a adaugat ca "nu are ce" dosar sa-si studieze si isi va sustine punctul de vedere in plen.
"Am cerut Comisiei juridice sa nu tergiversam lucrurile, daca este posibil ca astazi sa fiu audiat si maine sa se dea votul. Au fost de acord, a fost vot unanim, la ora 16 vin sa-mi spun punctul de vedere. Nu am ce dosar sa studiez si nici nu am nevoie de avocat. Vin, imi spun punctul de vedere", a spus Ponta
Intrebat daca va studia dosarul, Ponta a raspuns :"Asta o sa studieze avocatii dupa aceea, important este ca la ora 16 ma prezint, o sa fiu audiat de colegii mei si maine o sa fie votul in plen".
"Nu e bine nici pentru Parlament, nici pentru guvern sa tragem de timp. Au fost de acord absolut toti, a fost unanimitate si la ora 16 ma prezint aici", a adaugat Ponta.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1198 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005760 (s)