News Flash:

Cauza mortii mamei Oanei Zavoranu

17 Aprilie 2015
1640 Vizualizari | 0 Comentarii
Stirea decesului Marioarei Zavoranu a fulgerat, in aceasta dimineata, intreg showbiz-ul romanesc. Mama Queridei a decedat dupa o indelungata lupta cu o serie de boli, care mai de care mai grave, motiv pentru care era internata, de trei luni deja, la Spitalul Fundeni din Capitala.

Conform unor surse din cadrul spitalului la care a fost internata Marioara Zavoranu, dupa ce a intrat, ieri, in coma profunda, corpul ei nu a mai rezistat. Si cum problemele ei cardiovasculare ii dadeau batai de cap de multa vreme, dublate de un diabet care o slabise extrem de mult, Marioara a decedat dupa ce inima nu i-a mai rezistat si a cedat. In ciuda eforturilor medicilor care ore bune s-au tot chinuit sa o resusciteze, decesul batranei a fost constatat in jurul orei 09:30, inima ei nemaiavand puterea sa porneasca inca o data pentru a o tine in viata.
Problemele de sanatate ale Marioarei Zavoranu s-au inmultit teribil de mult in ultima vreme, unul dintre rinichi i-a fost scos, celalalt nu mai functiona decat inproportie de 10%, diabetul de care suferea ii impusese un regium strict care, de asemenea, ii afecta din plin capacitatea de regenerare, iar operatiile indurate nu i-au fost de folos. In plus, mama Queridei era si extrem de stresata atat din cauza afacerilor care sufereau din plin din cauza ca ea nu le putea coordona prea bine din spital, si, in plus, cerutirle cu Oana se inmultisera in ultima vreme.

mama lupta boli fundeni marioara zavoranu diabet decedat resusciteze
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1242 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005687 (s)