News Flash:

Centrul Timisoarei se va umple de flori

14 Aprilie 2015
1713 Vizualizari | 0 Comentarii
Prima editie a Festivalului Timfloralis va fi organizata de Primaria Timisoara in perioada 22-24 mai 2015.
Centrul orasului se va umple de flori, pentru ca festivalul se va desfasura in Piata Victoriei si pe strazile Marasesti si Alba Iulia, iar timisorenii vor avea parte de mai multe surprize.
„In cadrul festivalului se vor expune si comercializa flori, accesorii specifice si amenajari floricole, vor exista momente artistice sustinute de Filarmonica Banatul, concerte simfonice cu tema florala, si Casa de Cultura a Studentilor – ateliere si expozitii. Dintre elementele inedite ale festivalului pot fi amintite cupola de flori, patru porti din flori ce vor fi realizate, precum si realizarea unei rochii din flori. Vor avea loc demonstratii gastronomice de preparare a florilor si a plantelor aromatice – clatite din flori de dovleac, diverse preparate din panselute comestibile si flori de salcam”, anunta viceprimarul Dan Diaconu.
Pentru organizarea festivalului a fost prevazut un buget de 300.000 de lei.
Comerciantii interesati sa participe la Festivalul Timfloralis se pot inscrie deja incepand de marti, din 14 aprilie, la primarie. Se fac inscrieri pana in data de 4 mai.
Dosarele se depun la camera 12, la Serviciul relationare directa cu cetatenii al municipalitatii, si trebuie sa contina: o lista cu produsele ce se doresc a fi comercializate, poze cu produsele, necesarul tehnic (pavilion, mese, scaune etc.), copii dupa actele firmei, dupa caz, certificatul de producator vizat la zi/ certificatul unic de inregistrare si cartea de identitate a participantului, scrie tion.ro.
Pe parcursul festivalului va fi organizat si un concurs pentru desemnarea celui mai frumos stand cu flori.
Festivalul Timfloralis a aparut la initiativa consilierilor locali Adelina Tirziu si Stefan Constantin Sandu.

festivalul timfloralis constantin sandu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1291 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005470 (s)