News Flash:

Catalin Maruta, un prezentator cu doua fete?! Ce a putut sa spuna despre Corina, iubita lui Reghecampf

23 Mai 2022
638 Vizualizari | 0 Comentarii
Maruta

Toata lumea stie ca Maruta nu este chiar cel mai fair atunci cand vine vorba de a obtine subiecte in premiera. Podcastul cu Laurentiu Reghecampf a fost unul dintre cele mai urmarite de pe canalul lui si, drept multumire, acum, sotul Andrei arunca cu noroi in Corina.

Catalin Maruta a facut orice pentru ca Laurentiu Reghecampf sa vina la el in podcast sa vorbeasca despre divortul de Anamaria Prodan. Reghe a promis si s-a tinut de cuvant, iar atunci, Maruta a fost printre singurii care au reusit sa smulga declaratii oficiale de la antrenor. Au trecut cateva luni bune de la acel material care are peste 2 milioane de vizualizari pe Youtube.

Acum, Maruta pare ca s-a dar dupa cum bate vantul, iar asta pentru ca este de partea Aneimaria Prodan. Intr-o discutie pe care au avut-o cei doi, Maruta se facea ca nici nu stie cine este Corina. Ba mai mult, prezentatorul se simtea hartuit de cererile pe care le-ar fi primit de la iubita lui Reghecampf, in care aceasta ii interzicea sa mai pronunte numele ei.

Discutia a fost una extrem de ciudata, mai ales ca, in timpul filmarii podcastului cu Laurentiu Reghecamp, Catalin Maruta stia foarte bine cine este Corina. Atunci, prezentatorul i-a urat „La multi ani!” si a coplesit-o de complimente, spunand ca este mult mai tanara pentru varsta pe care o are. Filmuletul este deja viral, iar cei care l-au vazut nu au avut deloc cuvinte de lauda la adresa lui Catalin Maruta. Potrivit acestora, prezentatorul a demonstrat ca este dispus sa calce pe cadavre pentru a obtine audienta.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1117 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005385 (s)