News Flash:

Cat costa o pisica sfinx. Anamaria Prodan a platit o avere pe animalul ei de companie

29 Iunie 2022
564 Vizualizari | 0 Comentarii
anamaria prodan sfinx

Anamaria Prodan socheaza adesea cu achizitii extravagante, impresioneaza cu tinute de lux si se lasa filmata in ”palatele” sale din Romania si Dubai. A facut ravagii cand s-a pozat goala si a pus imaginile pe internet, insa, pe langa fotografiile comentate de multi, de aceasta data a atasat o imagine prin care le-a facut cunostinta admiratorilor ei cu animalul de companie. Impresara si-a cumparat o pisica fara par din rasa Sfinx, pe care a botezat-o Enzo.

Pentru ea, banii nu mai sunt de mult o problema, fiind inclusa in lista celor mai bogati 100 de romani, insa, pentru curiosi, un asemenea exemplar costa intre 500 si 2.000 de euro. De asemenea, aceasta rasa trebuie ingrijita regeste, iar Anamaria va trebui sa aiba mereu grija pana si de temperatura din casa, pentru ca pisica sa nu se imbolnaveasca, dat fiind ca nu are blana, iar caldura corporala trebuie mentinuta prin alte metode. Trecand peste detalii, patrupedul fara par este acum vedeta familiei, Ana pozandu-se alaturi de el in diferite ipostaze, unele care i-au adus pe Instagram multe aprecieri.

Nu multa lume stie ca Anamaria Prodan este sustinuta de mai multi ani din umbra de un barbat care se fereste pe cat posibil de luminile reflectoarelor. Este vorba despre nimeni altul decat Moise Olariu, cel care ii este si fin Anamariei Prodan. Moise Olariu, zis si Boxi, a facut senzatie la deschiderea unui club de fite din Timisoara.

A fost show de zile mari in clubul din Timisoara si, desi a scos sume de-a dreptul impresionante din buzunar, finul sexy impresarei parea sa fie mai relaxat ca niciodata. Cu toate acestea, finul Anamariei Prodan se mandreste cu o sotie superba si cu o fiica care le seamana amandurora de minune. Laura, partenera de viata a lui Moise Olariu, are o relatie extrem de apropiata si speciala cu Anamaria Prodan., informeaza SpyNews.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1232 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005460 (s)