O alternativa la carnea de gaina este carnea de preprelita, in special datorita faptului ca aceasta carne este saraca in colesterol, fiind recomandata in special, celor care sufera de diabet sau care au probleme cu greutatea.
Carnea de prepelita nu doar ca este mult mai sanatoasa decat carnea de pui de gaina ce se gaseste la vanzare in marile hypermarketuri, dar aduce si un aport important de proteine si minerale esentiale functionarii corespunzatoare a organismului.
Cele mai periculoase tipuri de proteine
Prepelitele au o hrana bogata in proteine, iar rezultatul hranirii lor se vede si in proprietatile carnii. 100 grame de carne de prepelita contine 20% proteine, 4,5 g de grasimi, 25 mg magneziu, 235 mg potasiu, 4,5 mg fier, 13 mg calciu, 0,5 mg vitamina B6, 8,2 mg de niacin, 7,2 mg vitamina C, 305 mg fosfor, 50 mg sodiu si circa 134 de calori.
Este o carne deosebit de fina si are un continut scazut de colesterol, dar si cantitati reduse de grasime. Asadar, este o carne care poate fi cu succes considerata dietetica si un bun inlocuitor al carnii de porc, pui si chiar curcan sau fazan. Cei care sufera de supraponderabilitate, obezitate, diabet sau hipercolesterolemie pot sa consume linistiti carne de prepelita.
O alternativa la carnea de gaina este carnea de preprelita, in special datorita faptului ca aceasta carne este saraca in colesterol, fiind recomandata in special, celor care sufera de diabet sau care au probleme cu greutatea.
Carnea de prepelita nu doar ca este mult mai sanatoasa decat carnea de pui de gaina ce se gaseste la vanzare in marile hypermarketuri, dar aduce si un aport important de proteine si minerale esentiale functionarii corespunzatoare a organismului.
Cele mai periculoase tipuri de proteine
Prepelitele au o hrana bogata in proteine, iar rezultatul hranirii lor se vede si in proprietatile carnii. 100 grame de carne de prepelita contine 20% proteine, 4,5 g de grasimi, 25 mg magneziu, 235 mg potasiu, 4,5 mg fier, 13 mg calciu, 0,5 mg vitamina B6, 8,2 mg de niacin, 7,2 mg vitamina C, 305 mg fosfor, 50 mg sodiu si circa 134 de calori.
Este o carne deosebit de fina si are un continut scazut de colesterol, dar si cantitati reduse de grasime. Asadar, este o carne care poate fi cu succes considerata dietetica si un bun inlocuitor al carnii de porc, pui si chiar curcan sau fazan. Cei care sufera de supraponderabilitate, obezitate, diabet sau hipercolesterolemie pot sa consume linistiti carne de prepelita.
O alternativa la carnea de gaina este carnea de preprelita, in special datorita faptului ca aceasta carne este saraca in colesterol, fiind recomandata in special, celor care sufera de diabet sau care au probleme cu greutatea.
Carnea de prepelita nu doar ca este mult mai sanatoasa decat carnea de pui de gaina ce se gaseste la vanzare in marile hypermarketuri, dar aduce si un aport important de proteine si minerale esentiale functionarii corespunzatoare a organismului.
Cele mai periculoase tipuri de proteine
Prepelitele au o hrana bogata in proteine, iar rezultatul hranirii lor se vede si in proprietatile carnii. 100 grame de carne de prepelita contine 20% proteine, 4,5 g de grasimi, 25 mg magneziu, 235 mg potasiu, 4,5 mg fier, 13 mg calciu, 0,5 mg vitamina B6, 8,2 mg de niacin, 7,2 mg vitamina C, 305 mg fosfor, 50 mg sodiu si circa 134 de calori.
Este o carne deosebit de fina si are un continut scazut de colesterol, dar si cantitati reduse de grasime. Asadar, este o carne care poate fi cu succes considerata dietetica si un bun inlocuitor al carnii de porc, pui si chiar curcan sau fazan. Cei care sufera de supraponderabilitate, obezitate, diabet sau hipercolesterolemie pot sa consume linistiti carne de prepelita.
© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1096 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004464 (s)
Comentarii (0)